NEA

Έγκριση της πώλησης του ΥΓΕΙΑ στην Hellenic Healthcare

Έγκριση της πώλησης του ΥΓΕΙΑ στην Hellenic Healthcare

Ομόφωνα και με συντριπτική πλειοψηφία (95,7%) εγκρίθηκε στην Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της MIG η πώληση του ποσοστού της στο Υγεία (70,38%) στη Hellenic Healthcare, θυγατρική του fund CVC.

 

Να σημειωθεί ότι απόντες από τη Γενική Συνέλευση ήταν οι Jochen Muller και Deutsche Bank AG Frankfurt Clients A/C, οι οποίοι στην προηγούμενη γενική συνέλευση της 27ης Ιουλίου είχαν αντιταχθεί στην πώληση του Υγεία, ζητώντας την αναβολή της.

 

Σύμφωνα με τη διοίκηση της MIG, στην εξ αναβολής γενική συνέλευση, όπου εγκρίθηκαν όλα τα προς ψήφιση θέματα, έγινε παρουσίαση αποτελεσμάτων του 2017, με ειδική αναφορά στην αύξηση τζίρου του συνόλου των εταιρειών του Ομίλου και τη σημαντική βελτίωση αποτελεσμάτων, σε μια χρονιά που οι τιμές του πετρελαίου σημείωσαν πολύ μεγάλη άνοδο.

 

Η Γενική Συνέλευση εξέφρασε την απόλυτη εμπιστοσύνη στη Διοίκηση του Ομίλου MIG, η οποία αναφερόμενη στην πρόταση της G. Apostolopoulos Holdings, σημειώνει ότι ουδέποτε υπήρξε επίσημη, τεκμηριωμένη και με εξασφαλισμένη τη χρηματοδότηση για το υποτιθέμενο τίμημα του 1€+ ανά μετοχή, όπως παρουσιάστηκε μετά τη ΓΣ του Ομίλου ΥΓΕΙΑ στο εξώδικο προς τη MIG.