NEA

«Ρουσφετάκια»... καταγγέλλουν στο Νοσοκομείο Νίκαιας

«Ρουσφετάκια»... καταγγέλλουν στο Νοσοκομείο Νίκαιας

Στην υπόθεση της πρόσληψης αναισθησιολόγου επανήλθε ο κ. Παναγιώτης Παπανικολάου (ΑΡΣΙ) από τον λογαριασμό του στο facebook αναφέροντας ότι το έγγραφο- αφίσα με τίτλο «διαπλοκή και ρουσφετάκια στις πλάτες ασθενών και γιατρών», που κατέβασαν κάποιοι από τους τοίχους του νοσοκομείου, θα κολληθεί πάλι σήμερα με έναν ...ενδιαφέροντα υπέρτιτλο!

 

Όπως λέει ο κ. Παπανικολάου, «από Πέμπτη θα ξανακολλιέται στο νοσοκομείο η συγκεκριμένη ανακοίνωση, όμως αυτή την φορά με την προσθήκη του υπέρτιτλου που βλέπετε για λόγους που είναι ευνόητοι από τον ίδιον τον υπέρτιτλο».

 

Και κάπως έτσι ρίχνει το γάντι στη διοίκηση του ιδρύματος, την 2η ΥΠΕ και την ηγεσία του ΥΥΚΑ που καλύπτει τους προηγούμενους σε ό,τι πράττουν στη δημόσια υγεία. 

Η ιστορία της Νίκαιας

Στο Νοσοκομείο της Νίκαιας έχουν ανάγκη - μεταξύ πολλών άλλων ειδικοτήτων- και από αναισθησιολόγο. Σχετικό αίτημα είχαν καταθέσει στη διοίκηση και οι εργαζόμενοι πολλάκις... Τελικά προ μηνός βγαίνει προκήρυξη για 4 θέσεις με αυτή του αναισθησιολόγου να μην βρίσκεται μεταξύ τους ενώ προτιμήθηκε από τη διοίκηση να συμπεριληφθεί θέση Διευθυντή Νεφρολόγου! Αν μη τι άλλο, διευθυντής σημαίνει μεγαλύτερος σε ηλικία... Και οι εργαζόμενοι κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου ότι το νοσοκομείο χρειάζεται νέους επιμελητές να βγάζουν την δουλειά.

Μάλιστα οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο έγιναν έξαλλοι όταν είδαν ότι η θέση του αναισθησιολόγου - που είναι απόλυτα απαραίτητος- αντικαταστάθηκε από αυτή όχι μόνο γιατρού άλλης ειδικότητας (νεφρολόγου) αλλά και σε βαθμό... διευθυντή ώστε πιθανώς να είναι και «φωτογραφική» για συγκεκριμένο άτομο. Γι’ αυτό και οι χαρακτηρισμοί τύπου «ρουσφετάκια»!

 

 

 

Μ.Τ.