NEA

Επιβράβευση βέλτιστων πρακτικών στον κλάδο της Υγείας στα Healthcare Business Awards 2018

Επιβράβευση βέλτιστων πρακτικών στον κλάδο της Υγείας στα Healthcare Business Awards 2018

Από τη Ρούλα Σκουρογιάννη

 

Η τελετή απονομής των φετινών βραβείων Healthcare Business Awards, του θεσμού που επιβραβεύει και αναδεικνύει τις βέλτιστες πρακτικές, τις καινοτόμες δράσεις και τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες στο χώρο της Υγείας, θα διεξαχθεί αύριο, Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018, στο Anais Club, στη Βαρυμπόμπη.

 

Τα βραβεία αποτελούν μία διάκριση για Οργανισμούς, Φορείς και επιχειρήσεις που κατά τη διάρκεια του προηγούμενου έτους έχουν αποδείξει έμπρακτα την προσφορά τους στους ασθενείς και στο κοινωνικό σύνολο.

 

Πιο συγκεκριμένα, διάκριση θα λάβουν Σύλλογοι Ασθενών, ΜΚΟ με σημαντική συνεισφορά στην Υγεία, Πανεπιστήμια για το πρωτότυπο ερευνητικό τους έργο, Δημόσια Νοσοκομεία, Ιδιωτικές Κλινικές, φαρμακευτικές επιχειρήσεις και επιχειρήσεις ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, που εφάρμοσαν με τον καλύτερο τρόπο, το όραμά τους για προαγωγή της καινοτομίας και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των ασθενών.

Θα βραβευθούν επίσης, καινοτόμες πρακτικές e-Health, σημαντικές πρωτοβουλίες εθνικής εμβέλειας, καθώς και σημαντικές δράσεις προσφοράς στο χώρο της Υγείας από επιχειρήσεις εκτός του κλάδου, στο πλαίσιο της κοινωνικής τους ευαισθησίας.

Θα απονεμηθούν τέλος, τιμητικά βραβεία σε προσωπικότητες για την εξαιρετική συνεισφορά τους στο χώρο της Υγείας.