NEA

ΜΒΑ με ειδίκευση Οικονομικά της Υγείας και Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας http://www.mba-health.econ.uoa.gr/

ΜΒΑ με ειδίκευση Οικονομικά της Υγείας και Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας http://www.mba-health.econ.uoa.gr/

 

 

Δελτίο Τύπου για την προκήρυξη εισαγωγής νέων φοιτητριών και φοιτητών για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Οικονομικά της Υγείας και Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας (Master of Business Administration in Health Economics)» αποτελεί ειδίκευση παρεχόμενη από το ευρύτερο πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών Διοίκηση Οικονομικών Μονάδων του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Το Πρόγραμμα στοχεύει κατά πρώτο στην εκπαίδευση επιστημόνων σε σύγχρονους τομείς της διαχείρισης των πόρων υγείας και κατά δεύτερο στην εξειδίκευση του εκπαιδευόμενου στον επιστημονικό τομέα των Οικονομικών της Υγείας. Ολοκληρώνοντας το Πρόγραμμα, Μεταπτυχιακών Σπουδών στην «Διοίκηση Οικονομικών Μονάδων» με ειδίκευση στα «Οικονομικά της Υγείας και Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας», οι απόφοιτοι θα είναι πλήρως προετοιμασμένοι για την υψηλού επιπέδου στελέχωση των διοικητικών, οικονομικών και ερευνητικών τμημάτων των οργανισμών υγείας του ιδιωτικού και δημοσίου τομέα, (Υπουργεία, Νοσοκομεία, Φαρμακοβιομηχανίες, Ερευνητικά Κέντρα κλπ) καθώς και διεθνών οργανισμών (Π.Ο.Υ, Παγκόσμια Τράπεζα, Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Διεθνείς Μ.Κ.Ο). Επιπλέον, το πρόγραμμα σκοπεύει στην κατάρτιση ειδικευμένων επιστημόνων ικανών να συμβάλλουν στη διαδικασία ανάκαμψης και εκσυγχρονισμού του Τομέα της Υγείας.

Αιτήσεις

Οι υποψήφιοι φοιτητές και φοιτήτριες μπορούν να υποβάλουν αίτηση στην ιστοσελίδα http://www.mba.econ.uoa.gr/aitiseis/aitisi-eggrafis/.

Πληροφορίες

Αναλυτικές πληροφορίες παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα του ΠΜΣ:

http://www.mba-health.econ.uoa.gr/

Επιπλέον τρόποι επικοινωνίας αποτελούν:

  • Διεύθυνση: Γρυπάρειον Μέγαρον, Σοφοκλέους 1 & Αριστείδου, Αθήνα, Τ.Κ. 105 59, 5ος όροφος, γραφείο 508. Τηλέφωνο: 210 368 9453 E-mail: mba@econ.uoa.gr
  • Facebook: me/mba.econ.uoa.gr

Ο Ακαδημαϊκός Συντονιστής του ΜΒΑ στα «Οικονομικά της Υγείας και Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας»

Καθηγητής Ιωάννης Υφαντόπουλος