NEA

Έως τις 15 Οκτωβρίου η κατάθεση δεσμευτικών προσφορών για το «Ερρίκος Ντυνάν»

Έως τις 15 Οκτωβρίου η κατάθεση δεσμευτικών προσφορών για το «Ερρίκος Ντυνάν»

Σε εξέλιξη βρίσκεται από την Τράπεζα Πειραιώς η διαδικασία που έχει δρομολογηθεί σχετικά με την μεταβίβαση του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center, σύμφωνα με την διοίκηση του Νοσοκομείου, η οποία επιβεβαιώνει, ότι έως τις 15 Οκτωβρίου θα πρέπει να έχουν κατατεθεί οι δεσμευτικές προσφορές για να περάσει η διαδικασία πώλησης του "Ερρίκος Ντυνάν" στο τελικό στάδιο.

Κατά την διάρκεια ενημερωτικής συνάντησης της διοίκησης του νοσηλευτικού κέντρου με τους διευθυντές των ιατρικών τμημάτων και τα στελέχη της νοσηλευτικής υπηρεσίας και των διοικητικών υπηρεσιών, τονίστηκε ότι «η διαδικασία όπως έχει ξεκινήσει, έτσι και θα ολοκληρωθεί».

Ο πρόεδρος του "Ερρίκος Ντυνάν", Γεράσιμος Τσιαπάρας, διαβεβαίωσε ειδικότερα ότι «η διεθνής, ανταγωνιστική διαδικασία συνεχίζεται με τους ίδιους όρους, με απόλυτη διαφάνεια και με τις ίδιες φιλοδοξίες». Ανέφερε ότι «ο διαγωνισμός παρακολουθείται στενά από τον ESM», προσθέτοντας ότι η διαδικασία πώλησης «θα ολοκληρωθεί μόνον εφόσον πληρούνται οι αυστηρές προϋποθέσεις που έχει θέσει η διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς στον σύμβουλο πώλησης» και οι οποίες περιλαμβάνουν «την κατάθεση ανταγωνιστικών προσφορών εντός εύλογου τιμήματος και την συνακόλουθη έγκριση από το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας».

Σε διαφορετική περίπτωση, ο πρόεδρος του "Ερρίκος Ντυνάν" υπογράμμισε ότι «ο διαγωνισμός ενδέχεται να κηρυχθεί άγονος». Σε αυτή την περίπτωση η Τράπεζα Πειραιώς θα συνεχίσει να στηρίζει τη λειτουργία και να ενισχύει τη δυναμική του νοσοκομείου έως την επανεκκίνηση της διαδικασίας, όταν οι συνθήκες κριθούν κατάλληλες.