NEA

Με τη συνδιοργάνωση της ΚΕΔΕ το 4o Πανελλήνιο Συνέδριο Ιαματικής Ιατρικής

Με τη συνδιοργάνωση της ΚΕΔΕ το 4o Πανελλήνιο Συνέδριο Ιαματικής Ιατρικής

«Συμπληρωματικές θεραπευτικές εφαρμογές της Ιαματικής Ιατρικής», είναι το θέμα του φετινού πανελλήνιου συνεδρίου ιαματικής ιατρικής, που φέτος θα πραγματοποιηθεί στα Καμένα Βούρλα, από  τις 12-14 Οκτωβρίου.

Το συνέδριο που διοργανώνεται ετησίως από την Ελληνική Ακαδημία Ιαματικής Ιατρικής με διεθνή συμμετοχή, φέτος τελεί υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) και του υπουργείου Τουρισμού. Κατά τη διάρκεια των εργασιών του θα παρουσιαστούν οι νέες τάσεις και εξελίξεις στον Ιαματικό Τουρισμό διεθνώς και τον Θερμαλισμό στην Ελλάδα, που αποτελούν δυναμικούς πυλώνες της ανάπτυξης του Τουρισμού Υγείας της χώρας μας.

Επίσης, θα συζητηθούν το νέο θεσμικό και νομοθετικό πλαίσιο για τις Ιαματικές πηγές της χώρας και οι αναπτυξιακές ευκαιρίες και προκλήσεις του Ιαματικού Τουρισμού, ενώ το σχέδιο χάραξης της Εθνικής Στρατηγικής στον Τουρισμό Υγείας, θα παρουσιάσει ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Γιώργος Πατούλης.

Στο συνέδριο θα απευθύνουν χαιρετισμό η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας & Ανάπτυξης, Στέργιος Πιτσιόρλας, ο γενικός γραμματέας Υπουργείου Τουρισμού, Γεώργιος Τζιάλλας, ο γενικός γραμματέας ΕΟΤ, Κωνσταντίνος Τσέγας, κ.α