NEA

21ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εσωτερικής Παθολογίας

21ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εσωτερικής Παθολογίας

Με το βλέμμα πάντα στραμμένο στις ανάγκες του σύγχρονου Έλληνα ιατρού, η Ελληνική Εταιρεία Εσωτερικής Παθολογίας (Ε.Ε.Ε.Π.) διοργανώνει το 21ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εσωτερικής Παθολογίας, από τις 31 Οκτωβρίου έως τις 3 Νοεμβρίου, στην Αθήνα, στο Ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL.

Η Ελληνική Εταιρεία Εσωτερικής Παθολογίας από τις πλέον ιστορικές και σημαντικές ιατρικές εταιρείες, καθώς από το 1987 είναι η επιστημονική εταιρεία με σταθερή και συνεπή επιστημονική, εκπαιδευτική και επιμορφωτική παρουσία, προς όφελος των συναδέλφων παθολόγων και της ιατρικής κοινότητας γενικότερα.

Η Ε.Ε.Ε.Π έχει πραγματοποιήσει με επιτυχία 20 Πανελλήνια συνέδρια, 1 Ευρωπαϊκό συνέδριο και μεγάλο αριθμό  διημερίδων σε όλη την Ελλάδα. Φιλοδοξώντας να προάγει την ιατρική γνώση και να υποβοηθήσει με κάθε τρόπο το σύγχρονο ιατρό στο δύσκολο έργο του, το Συνέδριο αυτό θα εστιάσει σε όλα εκείνα τα θέματα που τον ενδιαφέρουν και τον προβληματίζουν στην καθ’ ημέρα κλινική πράξη, σήμερα και στο άμεσο μέλλον.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, οι εξειδικευμένοι στα θέματά τους διακεκριμένοι επιστήμονες που συμμετέχουν θα παρουσιάσουν με τον πλέον εμπεριστατωμένο τρόπο όλες τις νεότερες παγκόσμιες εξελίξεις στην Εσωτερική Παθολογία, μεταλαμπαδεύοντας, έτσι, τις πολύτιμες γνώσεις τους σε όλους τους νεότερους ιατρούς.

Στους συμμετέχοντες στο Συνέδριο, θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης με 32 Μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο (Π.Ι.Σ.)

Περισσότερες πληροφορίες για το Συνέδριο, μπορείτε να δείτε εδώ.