NEA

Πολάκης προς Πουλή: «Τσογλάνι φέρε πίσω τα λεφτά, πες μας τι έκλεψες μαζί με τη γυναίκα σου...»

Πολάκης προς Πουλή: «Τσογλάνι φέρε πίσω τα λεφτά, πες μας τι έκλεψες μαζί με τη γυναίκα σου...»

Με κατηγορίες απάντησε και ο Στ. Πουλής

 

Από τη Ρούλα Σκουρογιάννη

Για άλλη μία φορά, ξεπέρασε το μέτρο, την κοσμιότητα, τη δεοντολογία αλλά και …τον εαυτό του, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, εξαπολύοντας πρωτοφανή προσωπική επίθεση με προσβλητικές εκφράσεις, ύβρεις και απειλές κατά του προέδρου των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ, Σταμάτη Πουλή.

Η επίμαχη ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

Στην ανάρτησή του στο Facebook, ο κ. Πολάκης αφού αρχίζει με τη φράση «Πουλή, σκάσε όσο είναι καιρός», τον αποκαλεί «τσογλάνι» και τον καλεί να ομολογήσει «τι έχει κλέψει, μαζί με τη γυναίκα του και το γαμπρό του», αλλά και να φέρει πίσω τα χρήματα «μπας και γλυτώσεις τα ισόβια».

 

Παυλος Πολακης

5 Δεκεμβρίου στις 4:56 μ.μ. · 

Πουλη, ΣΚΑΣΕ όσο ειναι καιρός .Πες τι εχεις κλέψει μόνος σου,μαζι με τη γυναίκα σου και το γαμπρό σου μπας και γλυτώσεις τα ισόβια .
Πες και γι αυτούς που τους εκανες τις δουλειές ,απο που έπαιρνες εντολές φέρε και τα χρηματα πιςω μόνος σου μπας και βγεις στα δέκα χρόνια .
Αιντε τσογλανι ,επειδή σου δίνουν βήμα τα βοθροκαναλα που ταΐζατε και επειδή εχεις βαλει κάποιους πρώην δικαστικούς ως δικηγόρους νομίζεις πως θα γλυτώσεις (Εσυ και το αφεντικό σου )

.........

 

Η συγκεκριμένη επίθεση έγινε με αφορμή την ολοκλήρωση των πορισμάτων για το ΚΕΕΛΠΝΟ από τα κόμματα που συμμετέχουν στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής για την Υγεία που διερευνά τα θέματα της διοίκησης και της διαχείρισης του ΚΕΕΛΠΝΟ. Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει οριστεί η ψηφοφορία επί των πορισμάτων και εντός των ημερών θα παραδοθεί το τελικό υλικό στον πρόεδρο της Βουλής.

Η απάντηση του Πουλή

Στο ίδιο περίπου ύφος, με κατηγορίες, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς, απάντησε και ο Σταμάτης Πουλής:

Σταμάτης Πουλής‏ @stamatispoulis 5 Δεκ

Περισσότερα

 

Για τη συγκεκριμένη συμπεριφορά, ο κ. Πουλής μήνυσε τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας για συκοφαντική δυσφήμηση. Το μονομελές Πρωτοδικείο Αθήνας πριν από λίγους μήνες καταδίκασε τον Π. Πολάκη για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμησης σε χρηματική ποινή 8.000 ευρώ. Αμέσως μετά την απόφαση του δικαστηρίου, το ΔΣ του ΚΕΕΛΠΝΟ που είχε κληθεί να εξετάσει και πειθαρχικώς το θέμα, εξάντλησε κάθε αυστηρότητα αποφασίζοντας την καταγγελία της σύμβασης του κ. Πουλή, μια απόφαση που είχε χαρακτηριστεί εκδικητική από τους εργαζόμενους του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Μετά τις νέες επιθέσεις, ο πρόεδρος εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ δήλωσε ότι θα καταθέσει νέα μήνυση κατά του Π. Πολάκη για το χαρακτηρισμό «τσογλάνι».

Η απάντηση της ΝΔ

«Στο ύφος του κ. Πολάκη αντανακλάται το ήθος του κ. Τσίπρα. Αυτός τον επέλεξε για υπουργό του, αυτός τον καλύπτει, αυτός κάνει ακόμη και διακοπές μαζί του.

Όσο ο κ. Τσίπρας ανέχεται τη χυδαιότητά του κ. Πολάκη, τόσο αυτή θα χαρακτηρίζει και τον ίδιο» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ, απαντώντας στον αναπληρωτή υπουργός.