Πέντε ημέρες ελευθερίας, εσωτερίκευσης, αυτογνωσίας, αφύπνισης και ευεξίας στο πανέμορφο νησί της Γαύδου.

Το Rising from our primal rootsείναι ένα πενθήμερο βιωματικό πρόγραμμα που διοργανώνουν οι εκπρόσωποι της Διεθνούς Εταιρίας Οικοψυχολογίας (International Ecopsychology Society) της Ελλάδας και της Ιταλίας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 21 έως 25 Ιουνίου 2024, στο πανέμορφο νησί της Γαύδου.

Ένα πενθήμερο, ξεχωριστό ταξίδι στις ρίζες μας, στην κληρονομιά μας, στο που είμαστε εμείς σε σχέση με αυτές, που είμαστε στο παρόν αλλά και στο δρόμο της προσωπικής μας εξέλιξης.

Οι συμμετέχοντες, μέσα από εργαστήρια Οικοψυχολογίας και Green Mindfulness θα εμβαθύνουν την εμπειρία τους στο ριζικό σύστημα της Φύσης και της δικής τους ύπαρξης. Γιατί όλοι έχουμε οικογενειακές ρίζες, προγονικές ρίζες, γήινες ρίζες, ουράνιες και πνευματικές ρίζες. Η κληρονομιά των γονιών μας, αυτή των προγόνων μας, η συνεισφορά όλων των μορφών ζωής που προηγήθηκαν, ο πύρινος πυρήνας του Πλανήτη που θυμίζει εκείνο των αστεριών από τα οποία προέρχεται ο σπόρος που δημιούργησε τη ζωή σε αυτή τη Γη και τη δική μας συνειδητοποίηση.

Το νησί της Γαύδου μας δίνει απλόχερα την κυριολεκτική και μεταφορική αυτή δυνατότητα με την αυθεντική και ανεπεξέργαστη του μορφή, το ριζικό σύστημα των Κέδρων, τα δάση, την ιστορία, τα διάφανα νερά και τις παρθένες του παραλίες, αναμένοντας μας να μυηθούμε στην σοφία και τη μαγεία του, εξυψώνοντας την αλληλεπίδρασή μας προς όφελος αμφοτέρων μέσω της Οικοψυχολογίας.

Το πενθήμερο απευθύνεται σε όσους θέλουν η επαφή και η συνύπαρξη με τη Φύση να μεταβεί σε προηγμένο επίπεδο συνειδητής και ασυνείδητης συνέργειας , προσωπικής και πλανητικής εξέλιξης.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει βιωματικά εργαστήρια Οικοψυχολογίας και Οικοθεραπείας, σύνδεση με το σώμα, ψυχή και πνεύμα, με τα στοιχεία της περιβάλλουσας φύσης, διαφορετικά workshops στα απαράμιλλης ομορφιάς τοπία και παραλίες του νησιού.

Τα Εργαστήρια θα διεξάγονται σε απλά αγγλικά από την Marcella Danon και την Κλειώ Αποστολάκη. Δυνατότητα μετάφρασης θα υπάρχει όπου χρειαστεί στα Ελληνικά και Ιταλικά.

Αναλυτικό πρόγραμμα και πληροφορίες

Για δήλωση συμμετοχής κάντε κλικ εδώ

Περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις της Ελληνικής Εταιρίας Οικοψυχολογίας: www.ecopsychology.gr

Share.
Exit mobile version