NEA

Χάος και απόγνωση στο Αττικόν! «Πρέπει να παρέμβει ο εισαγγελέας», λέει η ΠΟΕΔΗΝ

Χάος και απόγνωση στο Αττικόν! «Πρέπει να παρέμβει ο εισαγγελέας», λέει η ΠΟΕΔΗΝ

 

«Αν υπάρχει ακόμα έστω και μια στάλα φιλότιμου στο αστικό πολιτικό προσωπικό της χώρας, πρέπει ΤΩΡΑ οι κ.κ. Ξανθός - Πολάκης αλλά και οι υπεύθυνοι Υγείας της αξιωματικής αντιπολίτευσης ΝΔ κ.κ. Οικονόμου - Φωτήλας να φύγουν από την παράσταση στην βουλή & να πάνε αμέσως στο "Αττικό"». Αυτό έγραψε στο λογαριασμό του στο facebook o κ. Πάνος Παπανικολάου, γενικός γραμματέας της ΟΕΝΓΕ, επικεφαλής της ΑΡΣΙ.

 

Βεβαίως δεν ανακαλύψανε χθες βράδυ την πυρίτιδα... Σε κάθε γενική εφημερία μεγάλου νοσοκομείου μαζεύονται περί τους 1000 ασθενείς και συνοδούς οι οποίοι απλά δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν από το προσωπικό γρήγορα! Παντού υπάρχουν ράντζα, παντού συμβαίνουν αναμονές ωρών, παντού χάνεται η ανθρώπινη αξιοπρέπεια! Απλά αυτό απόψε είναι ένα αντιπροσωπευτικό παράδειγμα που είδε το φως της δημοσιότητας.

 

Οι εργαζόμενοι αναφέρουν:

 

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ είπε: «το νοσοκομείο εφημερεύει έως τις 8.00 το πρωί. Έχουν γεμίσει όλες οι κλίνες, έχουν γεμίσει τα ράντζα που είναι περίπου εκατό, έχει γεμίσει το τμήμα Βραχείας Νοσηλείας και περιμένουν και άλλοι 200 ασθενείς, από τους οποίους οι 50 είναι σε φορεία και θα χρειαστούν εισαγωγή. Και θα έρθουν κι άλλοι μέχρι το πρωί. Υπάρχουν διασωληνωμένοι ασθενείς σε τετράκλινους θαλάμους, σε πολύ κακή κατάσταση. Εδώ πρέπει να παρέμβει εισαγγελέας. Το νοσοκομείο έχει φρακάρει, οι συνθήκες είναι απαράδεκτες και τριτοκοσμικές».

 

Μ.Τ.