NEA

Σε λίστα τα ονόματα που έπρεπε να... «βολευτούν»

Σε λίστα τα ονόματα που έπρεπε να... «βολευτούν»

Από τη Μαρία Τσιλιμιγκάκη

 

Αίσθηση έχει προκαλέσει η αποκάλυψη ότι «ρουσφέτια» ζητούν και οι Αριστεροί! Όπως φαίνεται από λίστα που δόθηκε στη δημοσιότητα, παράγοντες του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ζητούσαν να «βολέψουν» ημέτερους σε δημόσιους οργανισμούς.

 Στον κατάλογο των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που ζητούσαν ή ...απαιτούσαν πρόσληψη δικών τους ανθρώπων στο τ. ΚΕΕΛΠΝΟ, υπάρχουν και 5 πολύ γνωστοί μας! 

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και τ. υπουργός Ναυτιλίας,  Εσωτερικών και Υγείας, η Θεοδώρα Τζάκρη βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και τ. υφυπουργός Βιομηχανίας, η Ιωάννη Μπαλάφα βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και τ. υφυπουργός  Μεταναστευτικής Πολιτικής και Εσωτερικών, ο Μάρκος Μπόλαρης βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και τ. αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και ο Ιωάννης Μπασκόζος, τ. Γραμματέας Δημόσιας Υγείας ΥΥΚΑ.

Σχολιάζοντας το θέμα ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης σημείωσε μιλώντας στο ΣΚΑΙ: «Ο κύριος Τσίπρας και όλοι αυτοί οι καλοί άνθρωποι, θα ζητήσουν τώρα μια εξεταστική για τα ρουσφέτια; Την ώρα που εμένα με πηγαίναν στην εξεταστική με ένα ανώνυμο χαρτί και με είχαν να απαντάω, τώρα θα ζητήσουν εξεταστική για τα ρουσφέτια των υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ;»...