NEA

Μιχαλοπούλου και Συνεργάτες Lawgroup: Δωρεάν προσφορά υπηρεσιών σχετικών με τις δωρεές επιχειρήσεων στην Υγεία

Μιχαλοπούλου και Συνεργάτες Lawgroup: Δωρεάν προσφορά υπηρεσιών σχετικών με τις δωρεές επιχειρήσεων στην Υγεία

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, πολλές ελληνικές επιχειρήσεις στηρίζουν έμπρακτα τον αγώνα της Πολιτείας κατά της πρωτοφανούς παγκόσμιας πανδημίας της CoVid-19 και της προσπάθειας να περιοριστεί η εξάπλωσή της στη χώρα μας.

Στο πλαίσιο αυτό, εντάσσεται και η προσφορά της εταιρείας Μιχαλοπούλου και Συνεργάτες Lawgroup να διευκολύνει τις δωρεές επιχειρήσεων στην Υγεία, στηρίζοντας το κοινό καλό.

Σε ανακοίνωσή της η εταιρεία ενημερώνει για την πρόθεσή της να προσφέρει δωρεάν τις υπηρεσίες της σε ό,τι σχετίζεται με τις δωρεές επιχειρήσεων στην Υγεία, αναφέροντας τα εξής:

«Ο αγώνας κατά της πανδημίας είναι κοινός και ο καθένας δύναται να βοηθήσει από τη δική του πλευρά με τόλμη και αποφασιστικότητα.

Θέλοντας να συμβάλλουμε στον αγώνα αυτό, ανακοινώνουμε ότι η δικηγορική μας εταιρεία Μιχαλοπούλου και Συνεργάτες Lawgroup, θα αναλαμβάνει εφεξής pro bono (δωρεάν) τη σύνταξη και διαμόρφωση συμβάσεων δωρεάς σε χρήμα ή σε είδος, τις οποίες επιθυμούν να πραγματοποιήσουν οποιεσδήποτε επιχειρήσεις, με στόχο την αποτροπή της εξάπλωσης του ιού ή/και την ενίσχυση των μονάδων υγείας της χώρας».

Μπορείτε να επικοινωνείτε με τους νομικούς μας σχετικά στο τηλέφωνο 210 3305230 ή στο e-mail info@lawgroup.gr