NEA

Διαδικτυακό σεμινάριο για τις επιπτώσεις της πανδημίας στα άτομα με ψωρίαση

Διαδικτυακό σεμινάριο για τις επιπτώσεις της πανδημίας στα άτομα με ψωρίαση

Το Σωματείο Υποστήριξης Ανθρώπων με Ψωρίαση «ΚΑΛΥΨΩ»  θα πραγματοποιήσει live  διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα: «Οι επιπτώσεις της πανδημίας στους ανθρώπους με ψωρίαση.Οδηγίες και προφύλαξη», την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου και ώρες 18:00-19:00 μέσω της σελίδας του στο Facebook https://www.facebook.com/kalipso.gr

 

Τα θέματα του σεμιναρίου είναι:

  • «Ψωρίαση & Συννοσηρότητες» με ομιλήτρια την κα Μαρία Πολίτου, Δερματολόγο-Αφροδισιολόγο, Επιμ.Α, Α’ Κλινική Δερματικών & Αφροδισίων Νόσων Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, Νοσ Δερματικών & Αφροδισίων Νόσων Αθηνών « Α. ΣΥΓΓΡΟΣ».
  • «Σημαντικότερη από ποτέ η συμμόρφωση στις οδηγίες των ειδικών εν καιρώ πανδημίας», με ομιλήτρια την κα Χαριτωμένη Βαβούλη, Δερματολόγο-Αφροδισιολόγο, Επιμ.Α, Α’ Κλινική Δερματικών & Αφροδισίων Νόσων Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, Νοσ . Δερματικών & Αφροδισίων Νόσων Αθηνών « Α. ΣΥΓΓΡΟΣ».

Το διαδικτυακό σεμινάριο είναι μια προσπάθεια του σωματείου « ΚΑΛΥΨΩ»  για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση των ασθενών αλλά και την βελτίωση της ποιότητας της ζωής τους. Η παρακολούθηση είναι δωρεάν.

Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να αποστέλλουν γραπτά μηνύματα για τυχόν απορίες στη σελίδα του Facebook του συλλόγου.

 Το διαδικτυακό σεμινάριο πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη των φαρμακευτικών εταιρειών LEO & Novartis. (δείτε εδώ το πρόγραμμα)