NEA

Philips: Καινοτομία & Προηγμένη Τεχνολογία για «Υγεία χωρίς όρια»

Philips: Καινοτομία & Προηγμένη Τεχνολογία για «Υγεία χωρίς όρια»

Η Philips, με περισσότερα από 125 χρόνια εμπειρίας παγκοσμίως και 90 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ιατρικής μέριμνας και περίθαλψης, δημιουργώντας καινοτόμες τεχνολογίες που προσφέρουν συνεχή υποστήριξη και φροντίδα σε κάθε βήμα της ζωής του ανθρώπου.

Το όραμά της είναι να δημιουργήσει υγιείς και βιώσιμες κοινωνίες μέσω καινοτόμων λύσεων, με στόχο τη βελτίωση της ζωής 3 δισεκατομμυρίων ανθρώπων ετησίως έως το 2030.

Προσεγγίζοντας ολιστικά το ταξίδι της ζωής των ανθρώπων, η Philips γνωρίζει ότι ο κόσμος των καταναλωτικών προϊόντων είναι αλληλένδετος με τον κόσμο της ιατρικής περίθαλψης, όπως ακριβώς και οι λύσεις που προσφέρει.

Ξεκινώντας από την υγιεινή διαβίωση, την πρόληψη, τη διάγνωση ακριβείας, τη θεραπεία και την εξατομικευμένη θεραπεία - μέσω της φροντίδας στο σπίτι, υποστηρίζει έμπρακτα την παροχή σωστής φροντίδας την κατάλληλη στιγμή, συνδυάζοντας αρμονικά τις υπηρεσίες που προσφέρει η τεχνολογία στον άνθρωπο.

Προσεγγίζοντας την υγεία ως ένα σύνολο παροχών, η Philips βρίσκει τα οφέλη και προωθεί τις καινοτομίες που συμβάλλουν στην επίτευξη ενός «τετραπλού σκοπού»: καλυτέρευση της εμπειρίας των ασθενών, βελτίωση των αποτελεσμάτων της υγειονομικής περίθαλψης, μείωση του κόστους της περίθαλψης και βελτίωση των συνθηκών εργασίας των επαγγελματιών υγείας.

 

 

Με εφόδια την πολύχρονη εμπειρία και τις καινοτόμες λύσεις που προσφέρει, η εταιρεία είναι τοποθετημένη στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων για τους επαγγελματίες υγείας, παρέχοντας:

Την καλύτερη εμπειρία του ασθενούς από την πρώτη φορά

 

H ολοκληρωμένη λύση Philips Ambient Experience, προσφέρει μια σειρά από καινοτόμες τεχνολογίες που μειώνει τα επίπεδα άγχους και το αίσθημα της κλειστοφοβίας του ασθενούς κατά τη διάρκεια της εξέτασης στον Μαγνητικό Τομογράφο.

Τη σωστή θεραπεία από την πρώτη φορά

 

Το ψηφιακό αγγειογραφικό σύστημα Philips Azurion με την επαναστατική τεχνολογία Clarity IQ, τοποθετημένο ήδη σε Δημόσια και Ιδιωτικά Νοσοκομειακά Ιδρύματα της Ελλάδας, διασφαλίζει πάνω από 50% ριζική μείωση της ακτινοβολίας και συνδυάζει την καθοδήγηση σε πραγματικό χρόνο με τις «έξυπνες» τεχνολογίες για ελάχιστα επεμβατικές παρεμβάσεις.

Την απομακρυσμένη διάγνωση μέσω smartphone ή tablet

 

Ο app-based φορητός υπέρηχος Philips Lumify, μέσω της εφαρμογής «Reacts», δίνει τη δυνατότητα προβολής της κλινικής εικόνας με έναν απομακρυσμένο χρήστη, προσφέροντας εξαιρετική απεικόνιση και εύκολη σύνδεση μέσω της android συσκευής, όπου και αν βρίσκεται ο ασθενής.

Τα κλινικά δεδομένα συγκεντρωμένα σε μια μόνο πλατφόρμα εργασίας

 

Με τη λειτουργία της cloud-based πλατφόρμας, Philips IntelliSpace Portal, τα κλινικά δεδομένα και οι διαφορετικές εξετάσεις των ασθενών συγκεντρώνονται σε μια πλατφόρμα εργασίας. Η  άμεση και εύκολη πρόσβαση δεδομένων δίνει τη δυνατότητα στους επαγγελματίες υγείας να παρέχουν πιο σίγουρες διαγνώσεις και καλύτερες αποφάσεις για τις θεραπείες.

Γνωρίζοντας από πρώτο χέρι τις απαιτητικές ανάγκες διαχείρισης και συντήρησης των ιατρικών συστημάτων, το Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης της Philips διαθέτει εξειδικευμένο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό 25 ατόμων σε όλη την Ελλάδα, προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και λύσεις.

Συμπληρωματικά στις ιατρικές λύσεις, η Philips παραμένει πιστή στην εξασφάλιση της υγιούς διαβίωσης και ευημερίας των ανθρώπων, παρέχοντας προϊόντα και λύσεις όπως:

  • Προϊόντα προσωπικής φροντίδας για τον άνδρα και τη γυναίκα, που συμβάλλουν στη διατήρηση της υγιούς επιδερμίδας.
  • Μικροσυσκευές σπιτιού, όπως έξυπνα συστήματα σιδερώματος για άψογα αποτελέσματα χωρίς προσπάθεια, ηλεκτρικές σκούπες με ειδικά αντιαλλεργικά φίλτρα και ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες με πρωτοποριακή Sonic τεχνολογία για άψογη στοματική υγιεινή.
  • Λύσεις υπνικής άπνοιας, για άτομα που αντιμετωπίζουν χρόνιες παθήσεις και χρήζουν φροντίδας στο σπίτι με προϊόντα που θα τους δώσουν τη δυνατότητα του φυσιολογικού ύπνου και της ελεγχόμενης αναπνοής.

Επιτυγχάνοντας ορθές διαγνώσεις με την πρώτη φορά και παρέχοντας πληρέστερη εικόνα και βαθύτερη γνώση στον ιατρό και καλύτερα αποτελέσματα στον ασθενή, η Philips υπηρετεί τη δέσμευσή της για υγεία χωρίς όρια. Αυτός είναι ο στόχος της: να καταρρίπτει μέρα με τη μέρα τα εμπόδια, να καινοτομεί διαρκώς, αποτελεσματικά και να προσεγγίζει κάθε στιγμή το όραμά της.

Γιατί για τη Philips υπάρχει πάντα ένας τρόπος να κάνουμε τη ζωή καλύτερη.