ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ

Σεμινάριο από τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Χανίων για το Πρόγραμμα DIOSCOURIDES

Σεμινάριο από τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Χανίων για το  Πρόγραμμα DIOSCOURIDES

O Φαρμακευτικός Σύλλογος Χανίων και η εταιρεία ΙΛΥΔΑ ΑΕ πραγματοποιούν Εκπαιδευτικό Σεμινάριο του Λογισμικού Dioscourides στις εγκαταστάσεις του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Χανίων το Σάββατο 13 Μαΐου και την Κυριακή 14 Μαΐου 2023.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί σε δύο όμοιες παρουσιάσεις. Η πρώτη θα έχει έναρξη το Σάββατο στις 17.30 το απόγευμα και η δεύτερη την Κυριακή στις 10.00 το πρωί.

Η παρακολούθηση του σεμιναρίου είναι Δωρεάν με δικαίωμα συμμετοχής τόσο των Φαρμακοποιών όσο και των Φαρμακοϋπαλλήλων.

Δηλώσεις συμμετοχής στο :   28210 44109

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Χανίων προσκαλώντας τους φαρμακοποιούς - μέλη του και τους φαρμακοϋπαλλήλους των φαρμακείων τους να παρακολουθήσουν το σεμινάριο αυτό  σημειώνει πως «είναι αυτονόητο ότι η χρήση του προγράμματος φαρμακείου στις μέρες μας, είναι αναντικατάστατη όχι μόνο για τη διεκπεραίωση όλου του κύκλου επεξεργασίας των συνταγών (και άμεσα και των γνωματεύσεων) αλλά και διότι τα προγράμματα έχουν οριστεί πλέον να πραγματοποιούν σειρά από ενέργειες που είναι απαραίτητες στη λειτουργία του φαρμακείου. Αυτό καθιστά την παρακολούθηση του σεμιναρίου σημαντική για όσους εργάζονται στο φαρμακείο, κάνοντας χρήση του συγκεκριμένου προγράμματος».

Όσοι επιθυμούν μπορούν να παρακολουθήσουν και τις δύο παρουσιάσεις. Για όλους θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης από την εταιρεία ΙΛΥΔΑ. Για όσους δε χρησιμοποιούν διαφορετικό πρόγραμμα φαρμακείου, όπως αναφέρει ο ΦΣΧ, θα γίνει προσπάθεια για ξεχωριστή παρουσίαση με εκπροσώπους της δικής τους εταιρείας. Είναι όμως ευπρόσδεκτοι να παρακολουθήσουν το σεμινάριο.

Καθόλη τη διάρκεια των σεμιναρίων θα υπάρχει υποστήριξη της εκδήλωσης από catering.