ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ

Εθελοντική αιμοδοσία από τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης

Εθελοντική αιμοδοσία από τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης

Την ερχόμενη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023, από τις 14:00 έως τις 18:00, στα γραφεία του Συλλόγου (Εθνικής Αντιστάσεως 173-175), θα πραγματοποιηθεί η 19η εθελοντική αιμοδοσία του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης (ΦΣΘ), σε συνεργασία με την υπηρεσία Αιμοδοσίας του νοσοκομείου «Άγιος Παύλος».

Είναι ανοιχτή για τα μέλη του Συλλόγου, τις οικογένειές τους, τους υπαλλήλους των φαρμακείων και του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών (ΣΥ.ΦΑ.), αλλά και για φίλους και γνωστούς.

Σύμφωνα με την υπηρεσία Αιμοδοσίας του νοσοκομείου «Άγιος Παύλος», δεν υπάρχει γεωγραφικός περιορισμός και συνεπώς όλοι μπορούν να έλθουν και να αιμοδοτήσουν.

«Είναι πολύ σημαντικό να στηρίξουμε όλοι την αιμοδοσία του Συλλόγου, η οποία πλέον αποτελεί θεσμό. Για ακόμη μία φορά οι φαρμακοποιοί της Θεσσαλονίκης είμαστε παρόντες και προσφέρουμε το πολυτιμότερο αγαθό, το ίδιο το αίμα μας, για να σωθεί κάποιος συνάνθρωπός μας που βρίσκεται σε ανάγκη» δηλώνει ο υπεύθυνος της τράπεζας αίματος του ΦΣΘ, μέλος του Δ.Σ. του ΦΣΘ, Αθανάσιος Αλειφτήρας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ