NEA

Σάλος από τις παραινέσεις Κασσελάκη στους υγειονομικούς - Για «ρητορική μίσους» μιλά η ΝΔ

Σάλος από τις παραινέσεις Κασσελάκη στους υγειονομικούς - Για «ρητορική μίσους» μιλά η ΝΔ

«Φωτιές άναψε» η λειτουργία της πλατφόρμας του isyriza για τα προβλήματα στο δημόσιο σύστημα Υγείας.

Ο Στέφανος Κασσελάκης κατά τη διάρκεια συνάντησής του με υγειονομικούς στην Πρέβεζα, τους ζήτησε να μιλήσουν ανοικτά και να καταγγείλουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν λέγοντας τους χαρακτηριστικά ότι «αν σας πει κανείς τίποτα μου το λέτε και τον ξεσκίζω».

Το απόσπασμα με τις παραινέσεις Κασσελάκη που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, μπήκε στο στόχαστρο της Νέας Δημοκρατίας η οποία με ανακοίνωση του εκπροσώπου της Νίκου Ρωμανού έσπευσε να υπενθυμίσει παλαιότερες δηλώσεις του Παύλου Πολάκη. «Από το αλήστου μνήμης «έπρεπε να τους χώσω 5 μέτρα κάτω από τη γη» του κ. Πολάκη, στο «θα τους ξεσκίσω» του κ. Κασσελάκη, μια αλλαγή ηγεσίας δρόμος… Να τον χαίρονται… Και τον νέο τους Πρόεδρο και τον πολιτικό πολιτισμό τους ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αντιδράσεις υπήρξαν και από μέλη της κυβέρνησης, με πιο χαρακτηριστική αυτή του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Λευτέρη Αυγενάκη ο οποίος έκανε λόγο για «ρητορική μίσους, αθλιότητες, αλητείες και παρεκτροπές».

«Ο ελληνικός λαός τα έχει αποκηρύξει εδώ και χρόνια και είναι κρίμα που ο κ. Κασσελάκης δεν το έχει αντιληφθεί αλλά συνεχίζει να μας πλασάρει την ανήθικη εκφορά πολιτικού λόγου, την έπαρση και την κενότητα ως προοδευτισμό…» ανέφερε επίσης ο κ. Αυγενάκης.

Παρά τις αντιδράσεις, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επέμεινε στη φράση «θα τους ξεσκίσω», και με νεότερη ανάρτησή του ανέφερε ότι θα είναι δίπλα στους υγειονομικούς.

«Τι έγινε τώρα, παρεξηγήθηκε η ΝΔ επειδή είπα ότι θα ξεσκίσω όποιον τολμήσει να προβεί σε κομματικά αντίποινα προς γιατρούς, νοσηλευτές και υγειονομικούς που αποκαλύπτουν τη διάλυση και την κακοδιαχείριση στο ΕΣΥ; Το ξαναλέω λοιπόν. Θα είμαι δίπλα σε αυτούς που ο υπουργός υγείας αποκαλεί ''κάφρους'' και ''ανθρωπάκια'' και δε θα αφήσω να τους τρομοκρατήσει κανείς! Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ για εσάς, για δικαιοσύνη και αξιοκρατία» ανέφερε σε νεότερη ανάρτησή του.