NEA

Συνδικαλιστές αποδοκίμασαν τον Αδ. Γεωργιάδη στο Θριάσιο και εκείνος τους έδωσε τον λόγο!

Συνδικαλιστές αποδοκίμασαν τον Αδ. Γεωργιάδη στο Θριάσιο και εκείνος τους έδωσε τον λόγο!

Στο Θριάσιο βρέθηκε εχθές ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης για να επιθεωρήσει τα έργα αναβάθμισης αλλά και να εγκαινιάσει τη Ειδική Μονάδα για τις Νευρομυασθένειες που προχώρησε με την χορηγία του ζεύγους Αθανασίου και Μαρίνας Μαρτίνου και επιμέλεια της MDA Hellas. Κατά την άφιξή του όμως εκεί συνδικαλιστές με πανό φώναζαν συνθήματα.

Όπως πάντα ψύχραιμος ο Άδωνις Γεωργιάδης τελειώνοντας την ομιλία του έδωσε τον λόγο στο εκπρόσωπο των εργαζομένων.

Το συγκεκριμένο περιστατικό, σχολίασε στην σελίδα του στο facebook, με ανάρτηση που έκανε χθες και σήμερα.

Στη χθεσινή του ανάρτηση προτρέπει τους αναγνώστες να παρακολουθήσουν το σχετικό βίντεο και γράφει: 

«Εδώ μπορείτε να δείτε πώς αντιμετώπισα χθες την επίθεση των συνδικαλιστών στο Θριάσειο Νοσοκομείο και το πώς τελικά δεν είχαν να πουν απολύτως τίποτε πλέον από το να κάνουν φασαρία. Έχει γίνει κουραστικό πάντως να φωνάζουν για όλα, να βρίζουν τους δωρητές, να μας κατηγορούν για όλα και μετά να μην έχουν ούτε ένα επιχείρημα. Πραγματικά αξίζει να το δείτε».

Σήμερα σε μια δεύτερη ανάρτησή του ο υπουργός Υγείας, μιλάει για το έργο που πραγματοποιείται στο Θριάσιο, ενώ δεν παραλείπει να αναφερθεί ξανά στο περιστατικό:

«Χθες με τον Μάριο Θεμιστοκλέους επισκεφθήκαμε το Θριάσειο Νοσοκομείο Ελευσίνας για να επιθεωρήσουμε τα έργα αναβάθμισης του εξαιρετικού αυτού Νοσοκομείου και να εγκαινιάσουμε την Ειδική Μονάδα για τις Νευρομυασθένειες που με την χορηγία του ζεύγους Αθανασίου και Μαρίνας Μαρτίνου και επιμέλεια της MDA Hellas φτιάξαμε εκεί.

Το Νοσοκομείο αυτό είναι ένα άριστο παράδειγμα συνεργασίας του Κράτους και ιδιωτών ευεργετών. Εκεί το Ίδρυμα «Ιωάννης Λάτσης» με την επιμέλεια της εξαιρετικής κας Μαριάννας Λάτση έχει φτιάξει το «Λάτσειο» Κέντρο Εγκαυμάτων. Το πλέον σύγχρονο Νοσοκομείο για την θεραπεία εγκαυμάτων στην Ανατολική Ευρώπη. Την ευγνωμονούμε.

Μέσα στο Λάτσειο και σε συνεργασία με το Ίδρυμα, το ζεύγος Μαρτίνου πλήρωσε όλα τα έξοδα ώστε η MDA Hellas να φτιάξει την πρώτη ολοκληρωμένη Μονάδα για τις Νευρομυικών Παθήσεων Ενηλίκων για την Δυτική Αττική.

Παράλληλα το Υπουργείο Υγείας μέσω του ΤΑΑ ήδη εκτελεί έργα νέων ΤΕΠ και νέου Κέντρου Διοικήσεως ύψους 5.000.000€ και μέσω του ΕΣΠΑ και του Εξοικονομώ επιπλέον 5.500.000€ έργα για την ενεργειακή αναβάθμιση του Νοσοκομείου.

Πραγματικός οργασμός έργων λοιπόν εκεί με το Υπουργείο Υγείας να είμαστε από πάνω.

Πηγαίνοντας όμως εκεί, για να συνεορτάσουμε με τους ασθενείς και τους δωρητές την έναρξη λειτουργίας αυτού του σημαντικού για την υγεία των ασθενών έργου, μας περίμεναν οι γνωστοί συνδικαλιστές της Αριστεράς με τα γνωστά πανό, τις ντουντούκες, τις φωνές κλπ. Πέρασαν μάλιστα μέσα στο Νοσοκομείο και προσπάθησαν με τις φωνές τους να σταματήσουν και να ακυρώσουν την τελετή των εγκαινίων.

Δεν υποχωρήσαμε, η αίθουσα γέμισε και μετά την ομιλία μου κάλεσα έναν από τους συνδικαλιστές να πουν ενώπιον των προσκεκλημένων τα αιτήματά τους. Μπροστά σε όλους λοιπόν έγινε διάλογος δικός μου και αυτών και ευχαριστώ και τους παρισταμένους και τους ασθενείς για το τόσο θερμό χειροκρότημα που μου επεφύλαξαν.

Απεδείχθη ότι δεν είχαν ούτε ένα σοβαρό επιχείρημα και σε όσα σπουδαία γίνονται στο Νοσοκομείο δεν είχαν να αντιπαραβάλουν απολύτως τίποτε. Μόνον γκρίνια, κατηγορίες και φασαρία.
Στην συνέχεια η Πρόεδρος της MDA Hellas κα Λαβίδα, την οποία θερμά ευχαριστώ, μας μίλησε για το τί έχει κανει η MDA σε όλη την Ελλάδα για τους ασθενείς με Μυασθένειες.

Η πιο συγκινητική στιγμή όμως ήταν όταν η ασθενής με μυασθένεια κα Τζένη, πήρε τον λόγο και μίλησε για την ζωή της πως αισθάνθηκε όταν κάθισε για πρώτη φορά στο αμαξίδιο, πως η MDA βοήθησε αυτήν και άλλους ασθενείς από τα πρώτα τους βήματα και το γιατί αυτή η Μονάδα τους δίνει ελπίδα!

Μετά τελέστηκε ο Αγιασμός και εγκαινιάσαμε την Μονάδα. Θέλω να τονίσω ότι οι παριστάμενοι συνδικαλιστές μετά τον διάλογο μας σταμάτησαν την φασαρία και κυρίως κατά την τελετή του Αγιασμού δεν ακούστηκε κιχ…

Όλα αυτά μπορείτε να τα δείτε στο live που ανέβασα εδώ χθες!

Ευχαριστώ τον Διοικητή κ. Αντωνίου για την καλή του δουλειά αλλά κυρίως τους δωρητές κα Μαριάννα Λάτση, το ζεύγος Αθανασίου και Μαρίνας Μαρτίνου, το ζεύγος Δαυίδ και την κα Λαβίδα και την MDA Hellas».