ΥΓΕΙΑ & ΕΥΕΞΙΑ

Με 2 νέα προϊόντα εμπλουτίζεται η σειρά Nutrilite της Amway

Με 2 νέα προϊόντα εμπλουτίζεται η σειρά Nutrilite της Amway

nutrilite 2nea

 

Δύο νέα "όπλα" ρίχνει στη μάχη για τη διατήρηση της υγείας των οστών η εταιρία Amway, καθώς η επιτυχημένη σειρά συμπληρωμάτων διατροφής NUTRILITE απέκτησε πλέον το NUTRILITE Cal Mag D Plus και το ΝUTRILITE Glucosamine.

Πιο συγκεκριμένα, το NUTRILITE Cal Mag D Plus περιέχει τρία θρεπτικά συστατικά φυσικής προέλευσης - ασβέστιο, μαγνήσιο, βιταμίνη D - που συμβάλλουν στη διατήρηση της υγείας των οστών.

?Ασβέστιο: Σε μορφή ασβεστοποιημένων φυκιών (μία από τις πιο συμπυκνωμένες πηγές βοτάνων της φύσης), το ασβέστιο συμβάλλει στη διατήρηση των υγιών οστών, στο φυσιολογικό μεταβολισμό της ενέργειας και στην πήξη του αίματος.

?Μαγνήσιο: Συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία των μυών και του νευρικού συστήματος.

?Βιταμίνη D: Διευκολύνει τη βέλτιστη απορρόφηση του ασβεστίου.

Παράλληλα, το NUTRILITE Glucosamine, είναι ένα προϊόν που ενισχύει τους  χόνδρους (καθώς η γλυκοζαμίνη είναι ένα συστατικό του χόνδρου) και γεροί χόνδροι σημαίνει ελευθερία στην κίνηση, καθώς ο χόνδρος αποτελεί ένα σημαντικό δομικό συστατικό του σώματος. To NUTRILITE Glucosamine είναι μια ειδική σύνθεση που περιέχει υδροχλωρική γλυκοζαμίνη και το αποκλειστικό συμπύκνωμα Acerola - μια φυσική πηγή βιταμίνης C και φυτοθρεπτικών (θρεπτικά συστατικά φυτικής προέλευσης). Επίσης, η γλυκοζαμίνη υπάρχει με τη μορφή του εκχυλίσματος από τα οστρακοειδή - μια εντελώς φυσική ουσία. Η NUTRILITE Glucosamine περιέχει επίσης συμπύκνωμα βιοφλαβονοειδών εσπεριδοειδών από γκρέιπφρουτ, μανταρίνι πορτοκάλι και λεμόνι, που όλα ενισχύουν την περιεκτικότητα σε φυτοθρεπτικά.