ΥΓΕΙΑ & ΕΥΕΞΙΑ

Νέα παγκόσμια καινοτομία ΚΟΡΡΕΣ

Νέα παγκόσμια καινοτομία ΚΟΡΡΕΣ

photoH νέα αντιρυτιδική & συσφιγκτική σειρά Castanea Arcadia (Καστανιά Αρκαδική) της ΚΟΡΡΕΣ σηματοδοτεί την 4η παγκόσμια καινοτομία της μάρκας. Εμμένοντας στην παραγωγή πρωτογενούς καινοτομίας, μέσα από την επιστημονική έρευνα, η ΚΟΡΡΕΣ παρουσιάζει μία νέα σειρά φροντίδας της επιδερμίδας 40+, που ενσωματώνει μία ουσιαστική ανακάλυψη -ένα ακόμα βήμα σημαντικής εξέλιξης της διεθνούς βιομηχανίας καλλυντικών.

Με αφετηρία τη μεγαλύτερη πρωτογενή έρευνα στα φυσικά συστατικά του πλανήτη και την εγχώρια Καστανιά Αρκαδική, η σειρά Castanea Arcadia ενσωματώνει το καινοτόμο μόριο Active HALupeol, αξιοποιώντας για πρώτη φορά σε καλλυντική σύνθεση τις μοναδικές ιδιότητες της καθαρής λουπεόλης -συστατικό που έχει μελετηθεί εκτενώς στον ιατρικό και φαρμακευτικό τομέα. Μελέτες αποδεικνύουν ότι το νέο πρωτοποριακό μόριο, η νέα παγκόσμια καινοτομία ΚΟΡΡΕΣ στην αντιρυτιδική φροντίδα, καταπολεμά αποτελεσματικά τις ρυτίδες σε όλες τις διαστάσεις τους -βάθος/ πλάτος/ επιφάνεια.

Έλληνες επιστήμονες, πρωτοποριακή έρευνα, τοπικά φυσικά συστατικά οδήγησαν στην ανακάλυψη που δημιούργησε την Castanea Arcadia. Η νέα σειρά ΚΟΡΡΕΣ που το σύνολο των γυναικών που αξιολόγησε τη δράση της, ανέδειξε ως το καλύτερο αντιγηραντικό προϊόν που δοκίμασε ποτέ, ενώ οι αντιρυτιδικές της ιδιότητες αποδείχθηκαν ανώτερες συγκριτικά με δημοφιλή αντιρυτιδική κρέμα της επιλεκτικής αγοράς.