ΥΓΕΙΑ & ΕΥΕΞΙΑ

Πολάκης μαινόμενος επιτίθεται στον Πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ και στους δικαστικούς λειτουργούς.

Πολάκης μαινόμενος επιτίθεται στον Πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ και στους δικαστικούς λειτουργούς.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας μας έχει συνηθίσει σε άγριες αντιπαραθέσεις και συχνά πυκνά βάλει κατά πάντων όταν θεωρεί ότι με οιονδήποτε τρόπο θίγεται το έργο του υπουργείου του ή της κυβέρνησης γενικότερα. Σειρά εχθές είχε για άλλη μια φορά ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος καθώς και οι δικαστικοί λειτουργοί σχετικά με την  απόφαση τους για το Πόθεν Έσχες.

Με διαδοχικές αναρτήσεις μέσω του λογαριασμού του στο facebook επιτέθηκε με ειρωνικά και υβριστικά σχόλια στον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ για την ανακοίνωση που εξέδωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων σχετικά με την ανίχνευση μικροβίου χολέρας σε αποθήκη του νοσοκομείου «ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ» και παρότι το υπουργείο Υγείας, με ανακοίνωσή του, επιβεβαιώνει ουσιαστικά την ύπαρξη του βακτηρίου, λέγοντας ότι αναμένονται τα πλήρη αποτελέσματα των εργαστηριακών ελέγχων.

 

 

 

Στη συνέχεια λίγες ώρες αργότερα ο κ. Πολάκης επιτέθηκε και στους δικαστικούς λειτουργούς για απόφαση της ολομέλειας του ΣτΕ, που έκρινε αντισυνταγματική την ηλεκτρονική υποβολή των «πόθεν έσχες».

Ο κ. Πολάκης στο σχόλιο του σημειώνει «Αν δεν αλλάξει η Δικαιοσύνη, δεν θα αλλάξει αυτή η χώρα» αποφαίνεται δε ότι η δικαιοσύνη είναι  «όπλο τελευταίας καταφυγής του σκληρού πυρήνα του συστήματος εξουσίας που κυβέρνησε τη χώρα από τον πόλεμο και μετά» προσθέτοντας  πως «τα τελευταία 2,5 χρόνια, οποίος νόμος ή υπουργική απόφαση θίγει τα υλικά συμφέροντα ή την πολιτική κυριαρχία αυτού του συστήματος εξουσίας ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΕ (άδειες καναλιών ,διώξιμο εργολάβων απ τα νοσοκομεία,δημοκρατική εκλογή διευθυντών στα σχολεία και τώρα το πόθεν είχες που αφορά και τους δικαστές)». Συνεχίζει δε με το συμπερασμα ότι «Η Δικαιοσύνη στην Ελλάδα πάσχει βαριά», και προτείνει στην κυβέρνηση να σηκώσει το γάντι … «η κυβέρνηση μετά και αυτή την τελευταία πρόκληση, οφείλει να σηκώσει το γάντι. Τέλος!!!».