NEA

Syneos Health: Νέα ονομασία σηματοδοτεί τον οργανισμό παροχής υπηρεσιών υγείας

Syneos Health: Νέα ονομασία σηματοδοτεί τον οργανισμό παροχής υπηρεσιών υγείας

Την αλλαγή της ονομασίας της  σε Syneos Health ανακοίνωσε. στις 4 Ιανουαρίου, η INC Research/InVentiv Health. Περισσότερα από 21.000 κορυφαία στελέχη σε 110 χώρες, εξειδικευμένα στην κλινική έρευνα και την εμπορική ανάπτυξη ενώθηκαν κάτω από αυτή τη ονομασία, που σηματοδοτεί  τη σημαντική συγχώνευση των δύο εταιρειών –μιας εταιρείας κλινικών ερευνών (CRO) και μιας εταιρείας παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών επικοινωνίας στον κλάδο υγείας.

 

Με σκοπό τις σύγχρονες ανάγκες του κλάδου υγείας, η Syneos Health είναι ο μοναδικός πλήρως ολοκληρωμένος και καθετοποιημένος οργανισμός που προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στις φαρμακευτικές εταιρείες , στις ενώσεις ασθενών, στα νοσοκομεία και τις κλινικές, στους θεσμούς υγείας και φαρμάκου καθώς και στους Επαγγελματίες Υγείας.

 

Η λέξη Syneos επικοινωνεί την αξία του συγχρονισμού των κλινικών και εμπορικών δυνατοτήτων για την επιτάχυνση της απόδοσης των projects των πελατών, ενώ η σύνθετη με τη λέξη «νέο» ονομασία σηματοδοτεί μια νέα προσέγγιση στον κλάδο της υγείας.

 

Το μοντέλο μας της βιοφαρμακευτικής επιτάχυνσης (Biopharmaceutical Acceletation), που επιτρέπει στους ειδικούς στις κλινικές έρευνες και την εμπορική επικοινωνία να λειτουργούν και να εργάζονται ταυτόχρονα και συγχρονισμένα, είναι μοναδικό στη φαρμακευτική βιομηχανία και από αυτό το φιλόδοξο όραμα γεννήθηκε η Syneos Health», σχολίασε ο Alistair Macdonald,  Διευθύνων Σύμβουλος της Syneos Health.