NEA

SHIRE HELLAS: Εγκαινίασε τα νέα της γραφεία

SHIRE HELLAS: Εγκαινίασε τα νέα της γραφεία

Η SHIRE HELLAS A.E. εγκαινίασε τα νέα της γραφεία Διοίκησης, με μια ξεχωριστή εκδήλωση, που έλαβε χώρα τη Δευτέρα 16 Απριλίου 2018 και στην οποία παρευρέθηκαν διακεκριμένα μέλη της Ελληνικής Φαρμακοβιομηχανίας και του ΔΣ του ΣΦΕΕ, καθώς και ανώτατα στελέχη της εταιρείας.

 

Την έναρξη των εγκαινίων σήμανε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Shire Hellas A.E, Dr. Χρήστος Δάκας, ο οποίος καλωσόρισε τους προσκεκλημένους και τα στελέχη της Shire κι ενθουσιασμένος τόνισε ότι «τα καινούρια μας γραφεία αγκαλιάζουν το όραμα και τη δέσμευση της Shire Hellas να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των αλλαγών στον τομέα της υγείας και να είναι αφοσιωμένη στους ασθενείς με σπάνιες παθήσεις. Στην Ελλάδα υπάρχουν περίπου 1 εκατ. Ασθενείς με σπάνιες παθήσεις. Η Shire προσπαθεί να υποστηρίξει αυτούς τους ασθενείς και να είναι ο πρωταθλητής τους. Η παρουσία μας στα νέα γραφεία μας σηματοδοτεί μια πολύ σημαντική επένδυση που κάνει η Shire στην Ελλάδα δίνοντας μια ψήφο εμπιστοσύνης στην ελληνική οικονομία και το μέλλον της Ελλάδας, παρά τις τρέχουσες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η φαρμακευτική βιομηχανία στη χώρα μας».

 

Η Shire Hellas 

αποτελείται από 35 εργαζόμενους και έχει σαν χώρες ευθύνης την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα.

 

Σε παγκόσμιο επίπεδο, η Shire συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων εταιρειών, με επίκεντρο τους ασθενείς με σπάνιες παθήσεις, με περισσότερους από 22.000 υπαλλήλους. Οι προσπάθειες της εταιρείας επικεντρώνονται στην ανάπτυξη των βέλτιστων δυνατών θεραπειών σε βασικούς τομείς σπάνιων παθήσεων, όπως η αιματολογία, η ανοσολογία, οι γενετικές παθήσεις, η νευροεπιστήμη και η εσωτερική παθολογία, με αναπτυσσόμενο θεραπευτικό τομέα την οφθαλμολογία και την ογκολογία.