NEA

Παράταση υποβολής αίτησης στο πρόγραμμα υποτροφίας της DEMO έως τις 30 Ιουνίου

Παράταση υποβολής αίτησης στο πρόγραμμα υποτροφίας της DEMO έως τις 30 Ιουνίου

Στο πλαίσιο της στήριξης της νέας γενιάς επιστημόνων, η DEMO εγκαινιάζει ένα νέο θεσμό Υποτροφιών και Πρακτικής Άσκησης

 

Η δυνατότητα υποβολής των αιτήσεων για συμμετοχή στο πρόγραμμα Υποτροφιών και Πρακτικής Άσκησης της εταιρείας παρατείνεται μέχρι τις 30 Ιουνίου 2018.

 

Συγκεκριμένα, νέοι απόφοιτοι θετικών σχολών (Χημικοί, Βιολόγοι, Φαρμακοποιοί, Χημικοί Μηχανικοί, Μηχανολόγοι Μηχανικοί, Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί κ.ά) θα μπορούν να κάνουν αίτηση για εφάπαξ χρηματική ενίσχυση, συνοδευόμενη από τη δυνατότητα να κάνουν 6μηνη έμμισθη πρακτική άσκηση στην εταιρεία. Οι Υποτροφίες και οι δυνατότητες Πρακτικής θα δίνονται με βάση την ακαδημαϊκή επίδοση, αλλά και άλλα κριτήρια, όπως οι προσωπικοί στόχοι και τα επιτεύγματα των υποψηφίων.

 

Η Βιομηχανία Φαρμάκων DEMO ABEE με τη δυναμική της ανάπτυξη, δίνει σταθερά ευκαιρίες σε νέους επιστήμονες χωρίς εμπειρία για να ξεκινήσουν την καριέρα τους, στηρίζοντας τη νέα γενιά και βοηθώντας την καταπολέμηση του brain drain. Ενδεικτικά, το 25% του υπάρχοντος προσωπικού της DEMO ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του σε αυτή, ενώ η επιχείρηση απορροφά μεγάλο αριθμό επιστημόνων από τα Πανεπιστήμια και συμμετέχει συστηματικά σε ημερίδες σταδιοδρομίας για νέους.

 

Περισσότερα για την υποβολή αίτησης δείτε εδώ.