NEA

Το μέλλον στην αντιμετώπιση των Σπανίων Παθήσεων

Το μέλλον στην αντιμετώπιση των Σπανίων Παθήσεων

Η Πανελλήνια Ένωση Σπανίων Παθήσεων (Π.Ε.Σ.ΠΑ.), στην προσπάθεια της να συμβάλει όσο το δυνατόν στην ενημέρωση αναφορικά με τις σπάνιες παθήσεις, διοργανώνει Ημερίδα υπό την Αιγίδα της Ιατρικής Εταιρείας Αθηνών.

 Το θέμα της ημερίδας είναι: «Το μέλλον στην αντιμετώπιση των Σπανίων Παθήσεων» και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 09:30πμ στο Ξενοδοχείο Divani Caravel – Αίθουσα Athens View.

 Η Ημερίδα αποτελεί μέρος της ευρύτερης προσπάθειας της Π.Ε.Σ.ΠΑ. για την ενημέρωση των επιστημόνων υγείας, αλλά και των ασθενών για τις ιδιαιτερότητες των σπανίων παθήσεων.

 Στην Ημερίδα, θα απευθύνουν χαιρετισμό εκπρόσωποι από το υπουργείο Εργασίας, από την Ιατρική Εταιρεία Αθηνών, από το Ινστιτούτο Νοσηλευτικών Ερευνών & Πολιτικής της Υγείας, καθώς και από την Ελληνική Ομοσπονδία Καρκίνου. Θα μιλήσουν διακεκριμένοι επιστήμονες, εκπρόσωποι συλλόγων-μελών της Π.Ε.Σ.ΠΑ., φορέων στον τομέα της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, καθώς και ασθενείς με σπάνια νοσήματα, οι οποίοι θα μοιραστούν τις προσωπικές τους εμπειρίες με το κοινό.

 Η εγγραφή είναι δωρεάν και θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.(δείτε το πρόγραμμα εδώ)