Ο Νικόλαος Μαλλιαρός, υποψήφιος με το σύστημα διορισμού του ΑΣΕΠ, ορίστηκε ως προσωρινός Διοικητής στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, με απόφαση του υπουργού Υγείας, μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία επιλογής.

Ειδικότερα, ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή την απόφαση «αποδοχή παραίτησης του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου» (αριθμ. Γ4β/Γ.Π.οικ.25014/30-04-2024 (ΦΕΚ 473/ΥΟΔΔ/14-05-2024, ΑΔΑ:Ψ2ΝΤ465ΦΥΟ-ΡΑΨ) και με γνώμονα τη βέλτιστη δυνατή λειτουργία του νοσοκομείου, αποφάσισε τον ορισμό του υποψήφιου με το νέο σύστημα επιλογής Διοικήσεων φορέων του δημόσιου τομέα, κ. Νικόλαου Μαλλιαρού ως προσωρινού Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου, μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας επιλογής νέου Διοικητή από τον ΑΣΕΠ, όπως προβλέπεται από τις διατάξεις του Ν. 5062/2023.

Ο 56χρονος προσωρινός Διοικητής του Γεν. Νοσοκομείου Ρεθύμνου, Νικόλαος Μαλλιαρός, κατάγεται από την πόλη του Ρεθύμνου και είναι διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ενώ έχει αποκτήσει Μάστερ (MBA) στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Dundee της Βρετανίας.

Share.
Exit mobile version