Μετά το Silver βραβείο στην κατηγορία “Καλύτερη δράση ΕΚΕ” για τη δράση “Φρόντισε το σώμα σου: 10ήμερο Υγείας και Πρόληψης Οστεοπόρωσης, σε συνεργασία με το σύλλογο Σκελετικής Υγείας “Πεταλούδα”, το δίκτυο Green Pharmacy ομίλου ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ συνεχίζει να συμβάλλει στην ενημέρωση του κοινού για τη σημαντικότητα της υγείας των οστών και των αρθρώσεων. Για ακόμα μια χρονιά, στήριξε το ετήσιο συνέδριο του συλλόγου με χορηγία και ομιλία της διατροφολόγου του δικτύου, κας Αφροδίτης Ηλιάδου.

Το συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12/10/2024 στο Divani Caravel προσέλκυσε περισσότερους από 650 συμμετέχοντες προσφέροντας ομιλίες από 18 διαφορετικούς επιστήμονες-εισηγητές. Τα μέλη της “Κάρτας Φροντίδας” του δικτύου είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το συνέδριο και να υποβληθούν σε μια σειρά προληπτικών εξετάσεων δωρεάν, με προσκλήσεις που προμηθεύτηκαν μέσα από τα φαρμακεία του δικτύου Green Pharmacy.

Φωτογραφικό υλικό από το 17Ο ετήσιο ενημερωτικό συνέδριο Σκελετικής Υγείας μπορείτε να βρείτε εδώ.

Λίγες ημέρες νωρίτερα, την Τετάρτη 09/10/2024 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, το δίκτυο ολοκλήρωσε, στο πλαίσιο της ετήσιας συνάντησης του, την παρουσίαση της πορείας του για το 9μηνο 2024 και τις επερχόμενες δράσεις του μέχρι το τέλος του έτους.

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε από ομιλίες των μελών της διοίκησης του ομίλου ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ και της ομάδας του δικτύου αλλά και τη συμμετοχή της εταιρείας Nestle με ομιλία σχετική με την ενίσχυση του ανοσοποιητικού και αναφορά στα προϊόντα Solgar.

Τα δυνατά σημεία της βραδιάς ήταν η παρουσίαση της ολοκλήρωσης της νέας εικόνας του δικτύου σε πάνω από 30 φαρμακεία, καθώς και η ανακοίνωση της μασκότ του δικτύου με το όνομα “λαγουδάκι GP”.

Ακολούθησε ελαφρύ γεύμα, όπου οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να ανταλλάξουν απόψεις για τα θέματα που ακούστηκαν.

Φωτογραφικό υλικό από την ετήσια συνάντηση του δικτύου μπορείτε να βρείτε εδώ.

Videos και από τις δύο εκδηλώσεις μπορούν να παρακολουθήσουν on demand όλα τα μέλη του ομίλου ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ, μέσα από την Ακαδημία Green Pharmacy.

Share.
Exit mobile version