Η συμμετοχή στην έρευνα είναι ανώνυμη και απευθύνεται σε άτομα άνω των 18 ετών αποκλειστικά με εμπειρία καρκίνου των νεφρών.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καρκίνου – ΕΛΛΟΚ προσκαλεί τους ασθενείς με εμπειρία καρκίνου των νεφρών να συμμετάσχουν σε μία σύντομη έρευνα, η οποία υλοποιείται από την ΕΛΛΟΚ, αποκλειστικά στην Ελλάδα, στα πλαίσια του χρηματοδοτούμενου από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Προγράμματος KATY (Knowledge At the Tip of Your Fingers: Clinical Knowledge for Humanity).

Σκοπός της έρευνας είναι να προτείνει ένα σύστημα Εξατομικευμένης Ιατρικής, με την υποστήριξη της Τεχνητής Νοημοσύνης (AI), που μπορεί να βοηθήσει σημαντικά τους κλινικούς γιατρούς και τους ερευνητές με την παρουσίαση θεραπευτικών δυνατοτήτων και τη λήψη θεραπευτικών αποφάσεων για ασθενείς με καρκίνο των νεφρών.

Οι δύο πρώτες ενότητες της έρευνας αφορούν σε βασικά κοινωνικοδημογραφικά χαρακτηριστικά, στις πληροφορίες διάγνωσης και στα τρέχοντα επίπεδα χρήσης τεχνολογίας. Η τρίτη ενότητα της έρευνας παρέχει μια προκαταρκτική περιγραφή των βασικών χαρακτηριστικών της πλατφόρμας KATY. Στη συνέχεια, διερευνά την προθυμία σας να αποδεχτείτε τη χρήση μιας τέτοιας πλατφόρμας από τους κλινικούς ιατρούς για την υποστήριξη της επιλογής της θεραπείας σας.

Η συμμετοχή στην έρευνα είναι ανώνυμη και αφορά τη συμπλήρωση ερωτηματολογίου (διάρκειας περίπου 15’) από άτομα άνω των 18 ετών και αποκλειστικά με εμπειρία καρκίνου των νεφρών.

Με τη συμμετοχή σας στην έρευνα παρέχετε τη συγκατάθεσή σας στην ΕΛΛΟΚ να συλλέξει και αποθηκεύσει τις απαντήσεις σας και να παρέχει ανωνυμοποιημένα δεδομένα στο Ινστιτούτο Πολιτικής Υγείας (ΙΠΥ), το οποίο θα αναλύσει και επεξεργαστεί την ανωνυμοποιημένη πληροφορία με στόχο την προετοιμασία μιας επιστημονικής δημοσίευσης, ως μέρος των αποτελεσμάτων του προγράμματος ΚΑΤΥ.

Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να λάβει μέρος στην έρευνα συμπληρώνοντας το ακόλουθο ερωτηματολόγιο:  ΕΔΩ

Share.
Exit mobile version