Η κρέμα SKINOREN της Bayer χρησιμοποιείται για την ανακούφιση από την ήπια έως μέτριας βαρύτητας ακμή και έχει δράση και στα σπυράκια και στα μαύρα στίγματα. Το αζελαϊκό οξύ που περιέχει η κρέμα SKINOREN δρα με 3 τρόπους:

  1. Έχει αντιμικροβιακή δράση κατά του μικροβίου που προκαλεί τα σπυράκια της ακμής.
  2. Ρυθμίζει την παραγωγή κυττάρων στο δέρμα, ώστε να μη γίνεται απόφραξη του πόρου του σμηγματογόνου αδένα.
  3. Μειώνει τη φλεγμονή που συνδέεται με την ακμή.

Η κρέμα SKINOREN είναι καλά ανεκτή σε μακράς διάρκειας χρήση και κατάλληλη για θεραπεία συντήρησης. Τα αποτελέσματα είναι ορατά συνήθως μετά από 4 εβδομάδες αλλά για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα η θεραπεία με SKINOREN μπορεί να συνεχισθεί για αρκετούς μήνες. Tα σημαντικά πλεονεκτήματα  της θεραπείας με κρέμα Skinoren είναι:

  1. Είναι μία τοπική θεραπεία για την ήπια έως μέτριας βαρύτητας ακμή η οποία μπορεί να πραγματοποιηθεί και σε περιόδους με μεγάλη ηλιοφάνεια όπως συμβαίνει στην Ελλάδα κατά τους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς μήνες.
  2. Έχει αντιφλεγμονώδη δράση και αυτό μπορεί να προλάβει την εμφάνιση των αντιαισθητικών σκούρων κηλίδων ?γνωστά ως σημάδια της ακμής- στο δέρμα, που στην ιατρική ορολογία ονομάζονται «μεταφλεγμονώδης υπερμελάγχρωση».
  3. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μαζί με καλλυντικά ή ήπια προϊόντα για την περιποίηση της επιδερμίδας.
  4. 4. Δεν ξεβάφει τα ρούχα

Τα αποτελέσματα στη θεραπεία της ακμής με κρέμα SKINOREN είναι ορατά από τον πρώτο μήνα. Για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα η θεραπεία με SKINOREN μπορεί να συνεχιστεί για αρκετούς μήνες.

Share.
Exit mobile version