Συνεχίζοντας η Ι.Φ.Ε.Τ ΜΑΕ την πολιτική εξωστρέφειας, με αφορμή τη συμμετοχή της στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, είχε συνάντηση εργασίας με εκπροσώπους του Α.Π.Θ.

Ειδικότερα, το Ινστιτούτο Φαρμακευτικής Έρευνας και Τεχνολογίας της ΙΦΕΤ Μ.Α.Ε. συμμετέχει στην 88η Δ.Ε.Θ. με αυτόνομο χώρο, εντός του 14ου περιπτέρου, όπου και φιλοξενείται το υπουργείο Υγείας.

Το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε Συνάντηση Εργασίας, μεταξύ της Διοίκησης του Ι.Φ.Ε.Τ. και συγκεκριμένα, της Διευθύνουσας Συμβούλου, Ελευθερίας Τοκατλίδη, της Προέδρου, Νάντιας Παπακώστα, καθώς και μελών του Δ.Σ., με τις πρυτανικές αρχές του Αριστοτέλειου Παν/μίου, εντός της Δ.Ε.Θ. Σκοπός της συνάντησης ήταν η επιβεβαίωση της πρόθεσης σύναψης μνημονίου συνεργασίας μεταξύ του Ερευνητικού Εργαστηρίου του Ινστιτούτου και του ΑΠΘ, με στόχο την αξιοποίηση της ακαδημαϊκής έρευνας στη φαρμακοβιομηχανία.

Το A.Π.Θ. εκπροσώπησαν ο Πρύτανης, κύριος Χαράλαμπος Φείδας και ο αντιπρύτανης Έρευνας και Καινοτομίας, κύριος Κυριάκος Υάκινθος. Στη Συνάντηση, παραβρέθηκε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, και ο Γ.Γ. Στρατηγικού Σχεδιασμού του υπ. Υγείας, Άρης Αγγελής.

Η Ι.Φ.Ε.Τ ΜΑΕ, πάντα με το βλέμμα στην καινοτομία, καθώς αποτελεί το βραχίονα του Ε.Ο.Φ. και του υπουργείου Υγείας, στηρίζει τον Έλληνα πολίτη με τις πιο καινοτόμες φαρμακευτικές θεραπείες, παρακολουθώντας στενά τις παγκόσμιες εξελίξεις στη φαρμακοβιομηχανία.

Exit mobile version