H Εθνική Ομοσπονδία Τυφλών ανακοίνωσε την δημιουργία υπηρεσίας εξυπηρέτησης, υποστήριξης και εκπαίδευσης από απόσταση σε θέματα υπολογιστών και συσκευών αφής σε τυφλούς και άτομα με μειωμένη όραση.

H Εθνική Ομοσπονδία Τυφλών από την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024 δημιούργησε και ξεκινά μια νέα υπηρεσία που απευθύνεται στα μέλη όλων των σωματείων- μελών της αλλά και σε όλους τους τυφλούς και στα άτομα με μειωμένη όραση. Η νέα υπηρεσία αφορά την εξυπηρέτηση, υποστήριξη και εκπαίδευση από απόσταση σε θέματα υπολογιστών και συσκευών αφής. Η δράση της υπηρεσίας θα έχει ως εξής:

-Κάθε Τρίτη ο υπεύθυνος της υπηρεσίας, θα δέχεται κάθε ενδιαφερόμενο στα γραφεία της Ομοσπονδίας (Βερανζέρου 31, 4οςόροφος) κατόπιν ραντεβού από τις 10:00 έως τις 14:00 για διευκολύνσεις όπως εγκατάσταση εφαρμογών σε laptop, tablet ή κινητό αφής, εκπαίδευση στη χρήση της ή επίλυση άλλων μεμονωμένων προβλημάτων τέτοιου είδους.

-Δημιουργία τμημάτων εκπαίδευσης στην χρήση υπολογιστή ή κινητών αφής διαδικτυακά σε ενδιαφερόμενους από όλη την χώρα. Για το λόγο αυτό μπορείτε να δηλώσετε ενδιαφέρον Δευτέρα-Παρασκευή και ώρες 09.00-16.00 στο τηλέφωνο της Ομοσπονδίας 2105229968 μέχρι τις 19/01/2024. Τα τμήματα θα διαμορφωθούν πρωινές ή απογευματινές ώρες ανάλογα με το επίπεδο γνώσης των χρηστών ώστε να είναι ομοιογενή μετά το πέρας της ημερομηνίας δηλώσεων.

-Απομακρυσμένη υποστήριξη σε υπολογιστές κατόπιν ραντεβού.

Περισσότερες πληροφορίες : www.eoty.gr/

Share.
Exit mobile version