Το Ελληνικό Ινστιτούτο Καρδιολογίας και Μεταβολισμού (ΕΛ.Ι.ΚΑΡΔ.ΜΕΤ. ) και το 2024 συνεχίζει τον κύκλο διαδραστικών σεμιναρίων (webinars) με τίτλο “Φάκελοι Υγείας”, που θα πραγματοποιούνται κάθε τελευταία Πέμπτη του μήνα, με ελεύθερη συμμετοχή. Την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 21.00 θα αναπτυχθεί το θέμα «Γυναικεία Καρδιά».

Στόχος των διαδραστικών σεμιναρίων του Ελληνικού Ινστιτούτου Καρδιολογίας και Μεταβολισμού είναι η πρόληψη και η ενημέρωση ασθενών, φροντιστών και του ευρύτερου κοινού, σχετικά με σημαντικά καρδιολογικά ζητήματα.

Μέσα από τα σεμινάρια θα αναδειχθούν όλα τα νεότερα δεδομένα και οι επιστημονικές έρευνες που σχετίζονται με ειδικότερα θέματα καρδιολογίας, όπως η γυναικεία καρδιά, ο καρδιομεταβολισμός, η αθλητική καρδιά κ.ά.

Βασική επιδίωξη του Ελληνικού Ινστιτούτου Καρδιολογίας και Μεταβολισμού (ΕΛ.Ι.ΚΑΡΔ.ΜΕΤ. ) είναι η προαγωγή της έρευνας που συμβάλει στην πρόληψη, διάγνωση και την αποτελεσματική αντιμετώπιση των καρδιομεταβολικών νοσημάτων .

Κύριος ομιλητής των διαδικτυακών συναντήσεων είναι ο Επ. Καθηγητής Καρδιολογίας EUC και Διευθυντής ΣΤ’ Καρδιολογικής Κλινικής Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ, Δρ. Ηλίας Τσούγκος.

Συντονίζει η Δημοσιογράφος και Επικοινωνιολόγος, Ιφιγένεια Τσαντίλη M.Sc.

Το κοινό μπορεί να συμμετάσχει με ερωτήσεις πριν και κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου στα social media:

-Του γιατρού: facebook.com/tsougoselias

-Της δημοσιογράφου: facebook.com/ifigenia.tsantili.

Για την εγγραφή σας στο zoom πατήστε εδώ:

us02web.zoom.us

Share.
Exit mobile version