Όλη η υπεύθυνη επιστημονική ενημέρωση για την καλή υγεία των αγαπημένων μας pet βρίσκεται στο portal GalinosVet.gr, που παρέχει αξιόπιστη πληροφόρηση για τα φάρμακα κτηνιατρικής χρήσης. 

Με τα αντίστοιχα πρότυπα ποιότητας του Galinos.gr, του κορυφαίου online οδηγού για τα φάρμακα ανθρώπινης χρήσης, η έκδοση Vet -σχεδιασμένη ειδικά για τους επαγγελματίες του κτηνιατρικού κλάδου- προσφέρει ένα ευρύ φάσμα δεδομένων γύρω από τα κτηνιατρικά φάρμακα. 

Ειδικότερα, από την πλήρως ενημερωμένη βάση δεδομένων, παρέχονται λεπτομερείς πληροφορίες για τη χορήγηση και χρήση φαρμάκων σε ζώα συντροφιάς και παραγωγικά ζώα. Η πλατφόρμα διαθέτει μοναδικό περιεχόμενο, προηγμένες δυνατότητες αναζήτησης και εύχρηστο περιβάλλον, προσδοκώντας να κάνει πιο αποδοτική την καθημερινή εργασία των κτηνιάτρων και γενικότερα των επαγγελματιών του τομέα υγείας των τετράποδων, φτερωτών και χνουδωτών μας φίλων. 

Είναι σημαντικό πως το περιεχόμενο του GalinosVet.gr εμπλουτίζεται συνεχώς από την εξειδικευμένη επιστημονική ομάδα των συνεργατών του. 

Share.
Exit mobile version