NEA

Ο υπουργός Υγείας έδωσε το "παρών" στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

Ο υπουργός Υγείας έδωσε το

Ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, συμμετείχε με την ομάδα του στη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού, στα 10km του Μαραθωνίου της Αθήνας, επιτυγχάνοντας μάλιστα πολύ καλό χρόνο.

 

Ο υπουργός Yγείας, Βασίλης Κικίλιας, έτρεξε το απόγευμα του Σαββάτου με την ομάδα του στα 10km και έκαναν χρόνο 55.29, όπως ο ίδιος μας ενημερώνει μέσω της ανάρτησης που έκανε στο twitter.

«Στα 10 Klm του Μαραθωνίου της Αθήνας με την ομάδα μου και χρόνο 55.29.
Συγχαρητήρια σε όλους όσοι έτρεξαν, περπάτησαν, συμμετείχαν. Ο αθλητισμός είναι υγεία , είναι τρόπος ζωής», έγραψε ο Βασίλης Κικίλιας στον προσωπικό του λογαριασμό.

 

 

 

Ο Μαραθώνιος είναι στάση ζωής

«Ο Μαραθώνιος είναι στάση ζωής κατά την άποψή μου», είχε τονίσει πρόσφατα ο υπουργός σε συνέντευξη τύπου σχετικά με τη φετινή διοργάνωση του ΑΜΑ, συμπληρώνοντας ότι μαζί με την άθληση, η σωστή διατροφή και η διακοπή του καπνίσματος συμπληρώνουν μια συνολικά υγιή στάση ζωής. «Δεν είναι ανάγκη να είναι επαγγελματικός ο αθλητισμός. Κι εγώ ξεκίνησα ως ένας μικρός ερασιτέχνης αθλητής στα ανοικτά γήπεδα παίζοντας μπάσκετ. Και χιλιάδες άλλα παιδιά το κάνουν αυτό σε όλα τα αθλήματα. Όπως, όμως, και να το κάνουμε, ο στίβος είναι ο βασιλιάς και ο Μαραθώνιος είναι πάντα ο μαγνήτης που έλκει το μεγάλο ενδιαφέρον κι έτσι πρέπει να είναι», τόνισε ο κ. Κικίλιας, προσθέτοντας ότι όπου μπορεί να στηρίξει το υπουργείο Υγείας και η κυβέρνηση, θα το κάνει με μεγάλη χαρά.

Ρούλα Σκουρογιάννη