NEA

Τρεις άνθρωποι έδωσαν τέλος στη ζωή τους σε νοσοκομεία της χώρας, το τελευταίο διήμερο

Τρεις άνθρωποι έδωσαν τέλος στη ζωή τους σε νοσοκομεία της χώρας, το τελευταίο διήμερο

Αυτοκτόνησε 80χρονος στο Πανεπιστημιακό της Λάρισας

Τέλος στη ζωή του έβαλε χθες τα ξημερώματα ένας 80χρονος Λαρισαίος, ενώ νοσηλευόταν στην Παθολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.

Ο 80χρονος, προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα, ενώ – σύμφωνα με πληροφορίες της «Ελευθερίας της Δευτέρας» – αναμένονταν οι εξετάσεις προκειμένου να διαγνωστεί η νόσος για την οποία νοσηλευόταν τον τελευταίο μήνα στο νοσοκομείο.

Τον 80χρονο βρήκε νεκρό στο μπάνιο του θαλάμου λίγο πριν τις 6 χθες τα ξημερώματα η νοσηλεύτρια που πήγε στον θάλαμο για την πρωινή νοσηλεία.

Ο ηλικιωμένος φέρεται να είχε αφήσει και σημείωμα όπου εξηγούσε τους λόγους της απονενοημένης πράξης του.

 

Αυτοκτόνησε ασθενής με κορωνοϊό στο νοσοκομείο Βόλου

Σοκ στην κοινωνία του Βόλου προκάλεσε η είδηση, που μεταδίδουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, για ένα 62χρονο ασθενή με κορωνοϊό ο οποίος αυτοκτόνησε, πέφτοντας από τον 7ο όροφο του Νοσοκομείου της πόλης.

Σύμφωνα με το e-thessalia.gr, ο ασθενής που νοσηλευόταν σε μονάδα covid είχε ξεπεράσει τον κίνδυνο και σε λίγες ημέρες θα έπαιρνε εξιτήριο.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, είχε συνομιλήσει με τους γιατρούς και τις νοσοκόμες το πρωί της Κυριακής σε ευχάριστο κλίμα και τον είχαν ενημερώσει ότι θα υποβληθεί σε τεστ προκειμένου να λάβει το εξιτήριο. Σύμφωνα με τις αναφορές, τίποτα δεν προϊδέαζε για την τραγική εξέλιξη.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μία ώρα αφότου είχε τελειώσει το επισκεπτήριο των γιατρών, ο 62χρονος έβγαλε τα σωληνάκια, απευθύνθηκε στους τρεις ασθενείς που βρίσκονταν στον ίδιο θάλαμο μαζί του, λέγοντάς τους: «Ευχαριστώ για όλα», άνοιξε το παράθυρο και πήδηξε στο κενό.

Οι τρεις ασθενείς όπως και το νοσηλευτικό προσωπικό θα λάβουν ψυχολογική υποστήριξη καθώς όλοι στην κλινική είναι σοκαρισμένοι. Ο 62χρονος ήταν υπάλληλος της αρχαιολογίας και καταγόταν από το Βελεστίνο.

 

Γυναίκα επισκέπτης στο νοσοκομείο της Πάτρας έδωσε τέλος στη ζωή της

Πριν λίγες ώρες, μία ακόμη τραγωδία έλαβε χώρα, στην Πάτρα αυτή τη φορά, και συγκεκριμένα, στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας, όπου γυναίκα έβαλε τέλος στη ζωή της, πηδώντας από τον τρίτο όροφο του νοσηλευτικού ιδρύματος, για άγνωστούς μέχρι στιγμής λόγους, προκαλώντας σοκ σε ασθενείς και υγειονομικό προσωπικό.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του tempo24.news, η 67χρονη δεν νοσηλευόταν σε κλινική του Νοσοκομείου, με τις αρχές να προσπαθούν να ρίξουν φως τόσο στο πως βρέθηκε εκεί, όσο και στο τι την οδήγησε στο να βάλει τέλος στη ζωή της.