NEA

Τρεις εταιρείες από Ελλάδα και Κύπρο στη Διεθνή Έκθεση Οπτικών στο Μόναχο

Τρεις εταιρείες από Ελλάδα και Κύπρο στη Διεθνή Έκθεση Οπτικών στο Μόναχο

Με την συμμετοχή τριών εταιρειών από Ελλάδα και Κύπρο έριξε αυλαία η Διεθνής Έκθεση Οπτικών, opti, που πραγματοποιήθηκε στο Μόναχο 13 - 15 Ιανουαρίου 2023.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Eλληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, στην έκθεση συμμετείχαν συνολικά 307 εκθέτες από 28 χώρες, μεταξύ αυτών, οι εταιρίες NEA OPTIKI και OPTICOMM HELLAS από την Ελλάδα, και από την Κύπρο η εταιρία Philippe V, που παρουσίασαν τα προϊόντα τους και τις εξελίξεις του κλάδου των οπτικών, σε περισσότερους από 15.000 εμπορικούς επισκέπτες από 67 χώρες.

Η opti χαρακτηρίστηκε ως κορυφαία στιγμή της βιομηχανίας οπτικών ακριβώς στην αρχή του έτους και κατάφερε να αποτελέσει την πλατφόρμα για επιτυχημένη συνεργασία και περαιτέρω ανάπτυξη παραγγελιών το 2023.

Σημειώνεται ότι η opti διοργανώνεται ετησίως από τον Εκθεσιακό Οργανισμό GHM, ο οποίος αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα και την Κύπρο από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο. Η επόμενη opti θα ανοίξει τις πύλες της στο Εκθεσιακό Κέντρο του Μονάχου, στις 12-14.01.2024.