NEA

Kids Save Lives: Δωρεάν εκπαίδευση στη διάσωση ζωών, στο πλαίσιο της 87ης ΔΕΘ

Kids Save Lives: Δωρεάν εκπαίδευση στη διάσωση ζωών, στο πλαίσιο της 87ης ΔΕΘ

Τη δυνατότητα δωρεάν πρακτικής εκπαίδευσης ανθρώπων κάθε ηλικίας ώστε να μπορούν να σώσουν ζωές παρέχει ο οργανισμός Kids Save Lives -Τα παιδιά σώζουν ζωές, αύριο (Παρασκευή), 18:00-19:30 , στη διάρκεια εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της 87ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (περίπτερο 8 αίθουσα C).

Στη διάθεση όσων επιθυμούν να εκπαιδευτούν θα υπάρχουν πολλοί πιστοποιημένοι εκπαιδευτές καθώς επίσης σταθμοί εκμάθησης ΚΑΡΠΑ , αντιμετώπισης πνιγμονής από ξένο σώμα, ασφαλούς απινίδωσης και πολλαπλά εκπαιδευτικά προγράμματα. Επίσης, οι εκπαιδευόμενοι θα έχουν  την ευκαιρία να κάνουν χρήση νέων τεχνολογιών που αφορούν την εκπαίδευση στη διάσωση, καθώς και να λάβουν μέρος σε διαγωνισμούς δεξιοτήτων (σε όσα έμαθαν).

«Μέλημά μας να εκπαιδεύσουμε εσάς και την οικογένειά σας σε σωτήριες δεξιότητες για τη διατήρηση της ζωής, ώστε να μεγαλώσει η αλυσίδα των ανταποκρινόμενων, ανθρώπων σε μια έκτακτη στιγμή. Ας είμαστε όλοι ενήμεροι για τους αγαπημένους μας και για όλους τους άλλους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω μας» επισημαίνει ο οργανισμός  Kids Save Lives.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί ομιλία του προέδρου του Kids Save Lives Αναστάστιου Στεφανάκη, με θέμα «Γιατί να εκπαιδεύσουμε τα ΠΑΙΔΙΑ στις Πρώτες Βοήθειες; Αποτελέσματα και στόχοι του Kids Save Lives».

Επίσημος καλεσμένος είναι ο Ηλίας Μάστορας, συνεργάτης του Kids Save Lives στην εκπαίδευση παιδιών με οπτική αναπηρία, μέσω του πολυβραβευμένου διεθνούς προγράμματος A Ball For All.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ