ΥΓΕΙΑ & ΕΥΕΞΙΑ

Αναλαμβάνει η Ιντερπόλ τώρα...

Αναλαμβάνει η Ιντερπόλ τώρα...

Γράφει η Πόπη Γεωργίου

 

Πολύ περίεργα εξελίσσεται η υπόθεση με τις τέσσερις διαρρήξεις και τις κλοπές πανάκριβου ιατρικού εξοπλισμού από ισάριθμα νοσοκομεία του ΕΣΥ της χώρας μας, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης είχε  σπεύσει να προαναγγείλει ότι επίκειται άμεσα η σύλληψη των ειδεχθών εγκληματιών κατά του ΕΣΥ της χώρας μας και της δημόσιας περιουσίας!

Πέρασαν λίγες ημέρες από την ως άνω προαναγγελία του Παύλου Πολάκη και ακούσαμε ότι κάπου… στην Αφρική υποψιάζεται η αστυνομία ότι οι εγκληματίες πραγματοποιούν τις σχετικές αγοραπωλησίες των κλοπιμαίων!

Πέρασαν ακόμη λίγες ημέρες και ακούσαμε πάλι ότι η ΕΛ.ΑΣ. ζήτησε τη συνδρομή της Ιντερπόλ για τη σύλληψη της διεθνούς, πλέον, σπείρας, η οποία εικάζεται ότι πραγματοποίησε τις ειδεχθείς κλοπές στο ΕΣΥ της χώρας μας.

 Το συμπέρασμα είναι ένα: Ούτε απλό είναι ούτε άμεσα επίκειται η σύλληψη των ειδεχθών εγκληματιών από τις διωκτικές αρχές, καθώς το «κουβάρι» έχει διεθνείς προεκτάσεις – μας είπαν, άλλωστε, ότι ανάλογη κλοπή πραγματοποιήθηκε επίσης σε μεγάλο νοσοκομείο του Λουξεμβούργου – και οι δυνατότητες για την εξάρθρωσή του δεν έχουν να κάνουν με τις ικανότητες της ΕΛ.ΑΣ., αλλά με εκείνες της Ιντρεπόλ.

Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην πεις, λέει ο λαός μας, αλλά ο Παύλος Πολάκης βιάστηκε, φαίνεται…