ΥΓΕΙΑ & ΕΥΕΞΙΑ

Το...τερμάτισε η ΠΟΕΔΗΝ!

Το...τερμάτισε η ΠΟΕΔΗΝ!

Γράφει η Πόπη Γεωργίου

 

 

Δεν φαίνεται ότι έχουμε καμία ελπίδα, όταν ο συνδικαλισμός δεν λέει να ξεκολλήσει από παρωχημένες πρακτικές προπαγάνδας, από απόπειρες στιγματισμού του εικαζόμενου ως αντιπάλου, καθώς και από καταστροφικές τακτικές που αρμόζουν σε συντεχνίες και όχι σε σύγχρονα συνδικαλιστικά σχήματα.

 

Τι άλλο να πούμε; Δεν στέκει στο ύψος του εκπροσώπου των εργαζομένων στο ΕΣΥ της χώρας μας η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), καθώς υποκύπτει πολύ εύκολα στον πειρασμό, να διασπείρει περαιτέρω φήμες και εικασίες σχετικά με τα εκπαιδευτικά προσόντα του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη.

 

Χωρίς να εμφανίσει το παραμικρό πραγματικό στοιχείο, ενώ όφειλε να δώσει πραγματικά στοιχεία τεκμηρίωσης των ισχυρισμών της κατά του Παύλου Πολάκη, η ΠΟΕΔΗΝ εγκαλεί από χθες με ανακοίνωσή της τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, από τον οποίον ζητεί εξηγήσεις με βάση φημολογία την οποίαν αναπαράγει η ίδια η Ομοσπονδία:

 

«Ο κος Πολάκης οφείλει να δώσει στη Δημοσιότητα τον τίτλο εξειδίκευσης που διαθέτει στην Εντατικολογία, όχι την 2ετή απασχόληση και εκπαίδευση σε ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Νίκαιας. Για να πάψουν να διασπείρονται φήμες μεταξύ της επιστημονικής κοινότητας των Ιατρών που φθείρουν τον θεσμό του Αν. Υπουργού Υγείας που εκπροσωπεί. Εντατικολόγοι και Γιατροί επιμένουν ότι δεν κατέχει τον τίτλο εξειδίκευσης Εντατικολόγου»... 

 

Σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές του dailypharmanews.gr, ο Παύλος Πολάκης δεν προτίθεται σε καμία περίπτωση να απαντήσει στις εικασίες της ΠΟΕΔΗΝ.