ΥΓΕΙΑ & ΕΥΕΞΙΑ

«ΠροΣfΕΕρουμε» στο Καστελόριζο

«ΠροΣfΕΕρουμε» στο Καστελόριζο

Γράφει η Πόπη Γεωργίου

 

Σε μια δύσκολη εποχή όπως η σημερινή, το πρόγραμμα του «προΣfΕΕρουμε», μία κοινωνική πρωτοβουλία του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ) και του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (ΕΕΣ) για τη στήριξη ευάλωτων ομάδων του ελληνικού πληθυσμού σε απομακρυσμένες περιοχές της χώρας, συνεχίζει το οδοιπορικό του στην ακριτική περιοχή του Καστελλόριζου, στις 10 Οκτωβρίου 2017.

Το ταξίδι του «προΣfΕΕρουμε» ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2016 από το νησί της Ρόδου και είχε ως επόμενους σταθμούς τη Φλώρινα (Νοέμβριος 2016), τα Ιωάννινα (Μάρτιος 2017), την Αλεξανδρούπολη και τη Ξάνθη (Μάιος 2017).

Την αποστολή στο Καστελλόριζο θα συνοδεύσουν και αυτή τη φορά οι πρόεδροι του ΕΕΣ και του ΣΦΕΕ Dr. Αντώνιος Αυγερινός και κ. Πασχάλης Αποστολίδης, αντίστοιχα, παρουσία στελεχών του Ε.Ε.Σ. και του ΣΦΕΕ.

Σκοπός της επίσκεψης θα είναι η διάθεση φαρμακευτικού, υγειονομικού υλικού και ειδών πρώτης ανάγκης στο Γυμνάσιο Λ/Τ, το Δημοτικό και το Νηπιαγωγείο Καστελλόριζου, προκειμένου να καλυφθούν καταγεγραμμένες ανάγκες των μαθητών και εν γένει των κατοίκων της ακριτικής αυτής περιοχής.