ΥΓΕΙΑ & ΕΥΕΞΙΑ

Janssen Ελλάδος: Δέσμευση στην καινοτομία, την προσφορά στον ασθενή και το κοινωνικό σύνολο

Janssen Ελλάδος: Δέσμευση στην καινοτομία, την προσφορά στον ασθενή και το κοινωνικό σύνολο

 Η Janssen –μέλος του ομίλου εταιριών της  Johnson & Johnson– έχοντας συμπληρώσει, πλέον, 44 χρόνια δραστηριότητας, παραμένει απόλυτα προσανατολισμένη στην παροχή καινοτόμων και υψηλής ποιότητας προϊόντων που στοχεύουν στη βελτίωση της ανθρώπινης ζωής. 

Η έρευνα και ανάπτυξη της εταιρείας εστιάζει σε πέντε θεραπευτικές κατηγορίες, που παρουσιάζουν ανεκπλήρωτες θεραπευτικές ανάγκες:

  • Ογκολογία-Αιματολογία (πολλαπλό μυέλωμα, καρκίνος του προστάτη, χρόνια λεμφοκυτταρική λευχαιμία, λέμφωμα από κύτταρα μανδύα, μακροσφαιριναιμία, Waldestrom, νόσος Castleman),
  • Ανοσολογία (ψωρίαση, ψωριασική αρθρίτιδα, νόσος Crohn),
  • Νευροεπιστήμη (σχιζοφρένεια, άνοια, πόνος),
  • Λοιμώδη νοσήματα (HIV/AIDS, Ηπατίτιδα C, φυματίωση),
  • Καρδιαγγειακό σύστημα και Μεταβολικά νοσήματα (διαβήτης).

Όραμα και Αποστολή στη Janssen είναι η προαγωγή της επιστήμης προς όφελος των ασθενών και της κοινωνίας γενικότερα. Με στόχο τη βελτίωση της πρόσβασης των ασθενών σε αποτελεσματικά και προσιτά φάρμακα και συναφείς υπηρεσίες υγείας και συνάπτοντας συνεργασίες με ερευνητές σε ολόκληρο τον κόσμο, φέρνει στην αγορά καινοτόμες θεραπευτικές λύσεις σε σημαντικές ακάλυπτες ιατρικές ανάγκες, συμβάλλοντας στη προοπτική ενός μέλλοντος όπου οι ασθενείς και οι οικογένειές τους θα διατηρούν ζωντανή την ελπίδα για ίαση.

 

Janssen Ελλάδος και Εταιρική Υπευθυνότητα

Από τη Janssen Ελλάδος, υλοποιούνται, εδώ και χρόνια, σημαντικές πρωτοβουλίες για την υποστήριξη κοινωνικά ευαίσθητων ομάδων, την προστασία του περιβάλλοντος, τη συνεχή ανάπτυξη των εργαζομένων και τη βελτίωση του εργασιακού περιβάλλοντος, καθώς και τη γενικότερη αναβάθμιση της ποιότητας παροχής υπηρεσιών.

 

Ως επιστέγασμα των προσπαθειών και της υψηλής επικέντρωσης της Janssen σε θέματα Εταιρικής Υπευθυνότητας, η εταιρεία έλαβε φέτος το Χρυσό Βραβείο στο CR INDEX 2017 για τις επιδόσεις της στην εφαρμογή υπεύθυνων εταιρικών πρακτικών, βάσει του Εθνικού Δείκτη Εταιρικής Ευθύνης. Αυτή η διάκριση συνοδεύτηκε, επίσης, από το βραβείο Best Progress Gold Award, καθώς η εταιρία παρουσίασε τη μεγαλύτερη πρόοδο μεταξύ των εταιριών που βρέθηκαν στο επίπεδο Gold.