ΥΓΕΙΑ & ΕΥΕΞΙΑ

Τάκης Παντέλης: Ντροπή για την ΠΟΕΔΗΝ...

Τάκης Παντέλης: Ντροπή για την ΠΟΕΔΗΝ...

Γράφει η Πόπη Γεωργίου

 

 

 

Τιμητικό για τον ίδιον είναι το γεγονός ότι αντιδρά με οξύτητα κατά της ως άνω πρωτοβουλίας της ΠΟΕΔΗΝ, η οποία δικαιολογεί απολύτως τις βίαιες έως και εγκληματικές συμπεριφορές κατά γιατρών και εργαζομένων στο ΕΣΥ της χώρας μας.

 

Ο λόγος για τον αντιπρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ Τάκη Παντέλη, ο οποίος δηλώνει τα εξής σχετικά:

 

"Αποτελεί ντροπή για την ΠΟΕΔΗΝ το γεγονός ότι η πλειοψηφία της ηγεσίας της Ομοσπονδίας αποφεύγει να καταδικάσει τέτοιες εγκληματικές συμπεριφορές ορισμένων εναντίον του προσωπικού του ΕΣΥ, όπως η πρόσφατη επίδειξη όπλου στο νοσοκομείο Λαμίας! Η ΠΟΕΔΗΝ πρέπει τώρα να απαιτήσει την παραδειγματική τιμωρία του... καουμπόι ο οποίος απείλησε γιατρούς και νοσηλευτές με το όπλο του!

Θα πρέπει να κατανοήσει επίσης η πλειοψηφία της ηγεσίας της ΠΟΕΔΗΝ τι είδους υπηρεσίες προσφέρει, αλλά και τι είδους συμπεριφορές πυροδοτεί, όταν, αντί να καταγγέλλει τις πραγματικές ελλείψεις και να δίνει μάχες για την ουσιαστική ενίσχυση του συστήματος και του προσωπικού, απαξιώνει καταφανώς το δημόσιο σύστημα Υγείας της χώρας μας, με την καθημερινή καταστροφολογική ρητορεία της και τους τόνους χαρτί τους οποίους ξοδεύει για να εμφανίσει το ΕΣΥ υπό πλήρη διάλυση...".