ΥΓΕΙΑ & ΕΥΕΞΙΑ

Ο ΙΣΑ ζητά παράταση για τη διαβούλευση του νομοσχεδίου για τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας και το Εθνικό Ινστιτούτο Νεοπλασιών

Ο ΙΣΑ ζητά παράταση για τη διαβούλευση του νομοσχεδίου για τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας και το Εθνικό Ινστιτούτο Νεοπλασιών

Με επιστολή που απέστειλε στον Υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών ζητά παράταση της διαβούλευσης που αφορά την κατάργηση του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. και την σύσταση στη θέση του ενός νέου φορέα με την επωνυμία Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας και το Εθνικό Ινστιτούτο Νεοπλασιών.

Η επιστολή του ΙΣΑ:

Προς τον Υπουργό Υγείας

κ. Ανδρέα Ξάνθο

Αριστοτέλους 17, Αθήνα 10433

Αθήνα, 16/8/2018

ΑΠ 30263

Αξιότιμοι Κύριε Υπουργέ,

Σε δημόσια διαβούλευση από τις 14 Αυγούστου μέχρι τις 24 Αυγούστου τίθεται το νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας που αφορά την κατάργηση του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. και την σύσταση στη θέση του ενός νέου φορέα με την επωνυμία Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας και το Εθνικό Ινστιτούτο Νεοπλασιών.

Λόγω του σύντομου χρονικού διαστήματος, ο ΙΣΑ δια της παρούσης αιτείται όπως δοθεί παράταση για τη διαβούλευση του συγκεκριμένου νομοσχεδίου υψίστης σημασίας, ως τις 15/9/2018, προκειμένου να σας εκφράσουμε τις απόψεις μας.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                        Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γ. ΠΑΤΟΥΛΗΣ                          ΑΛΕΞ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ