Το τρίτο Satellite Event του InnoHealth Forum 2024, θα αναδείξει σημαντικά ζητήματα υγείας  που σχετίζονται με τον καρκίνο του μαστού και την γυναικεία υπογονιμότητα.

Πόσο σημαντική είναι η πρόληψη στην αποτελεσματική θεραπεία του καρκίνου του μαστού; Ποιος είναι ο ρόλος της τεχνολογίας στην αποτελεσματική πρόληψη και στην έγκαιρη διάγνωση; Ποια είναι τα στάδια της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής; Πόσο προσιτή και εύκολη είναι η διαδικασία για τις γυναίκες και για τα ζευγάρια; Ποιες είναι οι σύγχρονες μέθοδοι και οι εξελίξεις και με ποιον τρόπο η τεχνολογία συμβάλλει στη διαδικασία υποβοηθούμενης αναπαραγωγής;

Αυτές είναι μερικές μόνο από τις ερωτήσεις που θα συζητηθούν και θα απαντηθούν από τους ειδικούς στο InnoHealth Satellite #3, το Σάββατο 15 Ιουνίου 2024, στις 19:00 – 20:00μμ, στον Βόλο, στην Παραλιακή Οδός Αργοναυτών, Σημείο Παπαστράτου (απέναντι από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας). Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν.

Το τρίτο Satellite Event του InnoHealth Forum 2024, θα αναδείξει σημαντικά ζητήματα που σχετίζονται με τον καρκίνο του μαστού και την γυναικεία υπογονιμότητα, αλλά και τη συμβολή της σχετικής ιατρικής τεχνολογίας στη βελτίωση της υγείας των γυναικών.

Ιατρικές μελέτες παγκοσμίως δείχνουν ότι τα προβλήματα υγείας στις γυναίκες αυξάνονται συνεχώς τα τελευταία χρόνια και οι ειδικοί επισημαίνουν ότι υπάρχει επείγουσα ανάγκη λήψης μέτρων για την ενίσχυση της υγείας των γυναικών: γενική υγεία, προληπτική φροντίδα, ασφάλεια αποτελούν βασικούς πυλώνες στο θέμα της βελτίωσης της υγείας των γυναικών.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε: ?

-Ιατρούς και φαρμακοποιούς.

-Εταιρείες και startups ιατρικής τεχνολογίας.

-Δημόσια νοσοκομεία και ιδιωτικές κλινικές.

-Ιατρικά κέντρα.

-Ερευνητές και μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας.

-Σπουδαστές Ιατρικών Επιστημών.

Διοργανωτές της εκδήλωσης είναι οι: JOIST, ο Ευρωπαϊκός Κόμβος Ψηφιακής Καινοτομίας Health Hub & η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης:

-18:45 – 19:00: Προσέλευση

-19:00 – 19:20: «Ο Καρκίνος του Μαστού: Πρόληψη και Έγκαιρη Διάγνωση», Κατερίνα Βάσιου, Ιατρός Ακτινολόγος, Καθηγήτρια Ιατρικής Παν. Θεσσαλίας, Υπεύθυνη Κέντρου Μαστού Ιασώ Θεσσαλίας. Η συνέντευξη θα πραγματοποιηθεί από τη Χρύσα Γεραμάρη, Πτυχιούχος Οικονομικών Σχολών.

-19:20 – 19:30: Q & A.

-19:30 – 19:50: «Η Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή: Οι Σύγχρονες Μέθοδοι και η Συμβολή της Τεχνολογίας», Παναγιώτης Τζώνης, Μαιευτήρας – Γυναικολόγος, Ειδικός στην Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή, Επιστημονικά Υπεύθυνος της Μονάδας Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής Γένεσις Αθηνών – Θεσσαλίας.

-19:50 – 20:00: Q & A – Δικτύωση.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: https://bit.ly/innohealth-satellite-event-3

Share.
Exit mobile version