Την πλήρη αντίθεσή τους στο σχέδιο της Κυβέρνησης για το Ασφαλιστικό, εκφράζουν οι Φαρμακοποιοί της Θεσσαλονίκης, οι οποίοι στη γενική συνέλευση που πραγματοποίησαν την Τρίτη αποφάσισαν τη συμμετοχή τους στις προγραμματισμένες κινητοποιήσεις, συντονίζοντας καταρχήν τις ενέργειές τους με τους υπόλοιπους επιστημονικούς φορείς της πόλης.

«Οι Φαρμακοποιοί της Θεσσαλονίκης είμαστε σφοδρά αντίθετοι στο σχέδιο αυτό που έρχεται να αποτελειώσει το ήδη αποδεκατισμένο Ελληνικό φαρμακείο. Συνολικά για ασφάλιση και φόρους θα χρειαστεί να πληρώνουμε από 68 έως 72,5% του εισοδήματός μας!» αναφέρει ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Κυριάκος Θεοδοσιάδης. «Με τα νέα μέτρα οδηγούμαστε στην ολοκληρωτική διάλυση της παραγωγικής οικονομίας της χώρας» τονίζει.

Ο Σύλλογος καλεί τα μέλη του στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας όλων των επιστημονικών φορέων στο Λευκό Πύργο, την Τρίτη 26 Ιανουαρίου στις 12 το μεσημέρι και στην πορεία που θα ακολουθήσει προς το υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης. Για το σκοπό αυτό, προκηρύσσει 3ωρη στάση εργασίας, από τις 11.00 έως τις 14.00.

Share.
Exit mobile version