Αναγνωρίζοντας την ευεργετική επίδραση της άσκησης στην ποιότητα ζωής και την ευεξία των ατόμων με καρκίνο και στο πλαίσιο του προγράμματος «Κίνηση για Ζωή», η Ελληνική Ομοσπονδία Καρκίνου – ΕΛΛ.Ο.Κ. υλοποιεί δωρεάν διαδικτυακές συνεδρίες Yoga για ασθενείς με εμπειρία καρκίνου.

Από την Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2024, στις 10:30 το πρωί, η Χριστίνα Πετροπούλου, εκπαιδεύτρια Yoga & Aerial Yoga, θα δώσει την ευκαιρία σε άτομα με εμπειρία καρκίνου να γνωρίσουν την άσκηση και τη φιλοσοφία της Yoga.

Η Yoga είναι κάτι πολύ παραπάνω από μία άσκηση του σώματος· είναι ένα από τα αρχαιότερα συστήματα προσωπικής ανάπτυξης και αποτελεί ένα ολιστικό σύστημα που περιλαμβάνει αναπνευστικές και σωματικές ασκήσεις, καθώς και τεχνικές χαλάρωσης, συγκέντρωσης του νου και αποτοξίνωσης.

Η πρακτική της Yoga μπορεί να έχει πολλά διαφορετικά επίπεδα, ανάλογα τις ανάγκες του εκάστοτε ασκούμενου και ταυτόχρονα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για σκοπούς αποθεραπείας ή/και αποκατάστασης. Βοηθάει στη βελτίωση της ψυχολογίας του ατόμου καθώς και στη διαχείριση του μετατραυματικού ή στρες.

Δηλώστε και εσείς συμμετοχή στο πρόγραμμα συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα: https://forms.gle/xqrfyZNU5cJqMwui9

Περισσότερες πληροφορίες για τη δράση «Κίνηση για Ζωή»: https://ellok.org/koinoniki-drasi/#kinisi-gia-zoi

Share.
Exit mobile version