Τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024 στο Κέντρο Αποκατάστασης ΑΝΑΠΛΑΣΗ, Παραολυμπιονίκες, με πρωταγωνιστές τους Γρηγόρη και Κατερίνα Πολυχρονίδη, θα διηγηθούν τις δικές τους ιστορίες Αγάπης και Έρωτα.

Μπορεί ο Έρωτας να ξεπεράσει τους φραγμούς που δημιουργούνται από μία Ανάπηρη Κοινωνία; Στο Κέντρο Αποκατάστασης ΑΝΑΠΛΑΣΗ, που ίδρυσε πριν από 30 χρόνια ο κορυφαίος νευροχειρουργός Χρήστος Γεωργόπουλος, διακηρύσσουν πως ένας άλλος κόσμος είναι αναγκαίος και είναι εφικτός.

Τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024, στις 18:30 το απόγευμα, οι Παραολυμπιονίκες μας, με πρωταγωνιστές τους Γρηγόρη και Κατερίνα Πολυχρονίδη, θα διηγηθούν τις δικές τους ιστορίες Αγάπης και Έρωτα, στο Κέντρο Αποκατάστασης ΑΝΑΠΛΑΣΗ (Λεωφόρος Εθνικής Αντιστάσεως 15 – Νέα Ιωνία Αττικής).

Οι ηθοποιοί Βασίλης Κούκουρας και Παναγιώτης Μπουγιούρης θα διαβάσουν ερωτικά ποιήματα. Η Θεατρική Ομάδα «Συναισθηματική Διαλεκτική» του ηθοποιού και σκηνοθέτη Στέλιου Καλαθά θα παρουσιάσει θεατρικούς διαλόγους για τον Έρωτα.

Κεντρικό σύνθημα της εκδήλωσης είναι: «Από Άτομα με Έλλειμμα Ανεξαρτησίας, γινόμαστε Άτομα με Πλεόνασμα Ανεξαρτησίας. Καταργούμε τα Ακρωνύμια! Βγάζουμε από πάνω μας τα εισαγωγικά!».

Share.
Exit mobile version