Το σεμινάριο απευθύνεται σε φαρμακοποιούς και βοηθούς φαρμακείων από όλη την Ελλάδα.

Οι Συνεταιρισμοί Φαρμακοποιών, ΣΕΦΑΡ-ΣΥΦΑΡΤ, ΣΥΦΑ Θράκης, ΣΥΦΑΝΟΠΠΕ και ΠΕΙΦΑΣΥΝ διοργανώνουν διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα: «Διακοπή Καπνίσματος μια σύγχρονη πρόκληση και ευκαιρία για τον Φαρμακοποιό».

Το σεμινάριο, το οποίο απευθύνεται σε φαρμακοποιούς και βοηθούς φαρμακείων από όλη την Ελλάδα, θα διεξαχθεί σε ζωντανή μετάδοση την Τετάρτη 22 Μαΐου, στις 15:00-16:30μμ.

Εισηγήτρια του σεμιναρίου είναι η Μαρία Ζαννή, Υπεύθυνη Εκπαίδευσης Τμήματος Φαρμακείου, Kenvue και συντονίστρια η Μερσίνα Τομουτζόγλου, Φαρμακοποιός, Μέλος ΔΣ ΣΕΦΑΡ-ΣΥΦΑΡΤ.

Η θεματολογία του σεμιναρίου επικεντρώνεται στην ανάδειξη της συμβολής του σύγχρονου φαρμακείου στη διακοπή καπνίσματος και στις προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει ο φαρμακοποιός στο ταξίδι της διακοπής ως «συνοδοιπόρος» του καπνιστή.

Βασικός στόχος του σεμιναρίου είναι η παροχή εξειδικευμένης γνώσης στον τομέα της διακοπής καπνίσματος. Συγκεκριμένα, θα αναφερθούν και θα αναλυθούν:

– Οι μηχανισμοί εξάρτησης από την νικοτίνη.

-Η ψυχολογία του καπνιστή.

-Οι επιλογές θεραπείας.

– Η σημασία της Θεραπείας Υποκατάστασης της Νικοτίνης (ΘΥΝ).

Περισσότερες πληροφορίες: ΕΔΩ

Link Εγγραφής: ΕΔΩ

Για να παρακολουθήσετε το σεμινάριο χρειάζεται να είστε εγγεγραμμένος στην εκπαιδευτική πλατφόρμα του ΠΕΙΦΑΣΥΝ (peifasyn-academy.gr/eggrafi).

Share.
Exit mobile version