Close Menu
Dailypharmanews

    Εγγραφείτε στις ενημερώσεις

    Μάθετε τα τελευταία νέα για την υγεία.

    Σημαντικοτερα νεα

    Επίσκεψη Μητσοτάκη στο υπό ανέγερση Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης ΙΣΝ

    21/05/2026

    Φρ. Παπασύρης για ελλείψεις φαρμάκων: Ο φαρμακοποιός shock absorber χωρίς καμιά θεσμική αναγνώριση ή αποζημίωση

    21/05/2026

    Νοσοκομείο Λήμνου: Όταν η υποστελέχωση των νησιωτικών δομών βαφτίζεται «κανονικότητα»

    21/05/2026
    Facebook X (Twitter) Instagram
    Dailypharmanews
    ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ
    • Αρχικη
    • Nεα

      Επίσκεψη Μητσοτάκη στο υπό ανέγερση Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης ΙΣΝ

      21/05/2026

      Φρ. Παπασύρης για ελλείψεις φαρμάκων: Ο φαρμακοποιός shock absorber χωρίς καμιά θεσμική αναγνώριση ή αποζημίωση

      21/05/2026

      Νοσοκομείο Λήμνου: Όταν η υποστελέχωση των νησιωτικών δομών βαφτίζεται «κανονικότητα»

      21/05/2026

      Ο Άδ.Γεωργιάδης ζήτησε την απομάκρυνση αναισθησιολόγου από το ΕΣΥ γιατί ζήτησε φακελάκι

      21/05/2026

      Σε φάση υλοποίησης τρία ευρωπαϊκά διαπεριφερειακά έργα ψηφιακής υγείας για ηλικιωμένους και νεογνά στη Θεσσαλονίκη

      21/05/2026
    • Επιστημονικα

      Η συστηματική άσκηση «κλειδί» για ποιοτικό ύπνο, λιγότερο στρες και καλύτερη υγεία

      20/05/2026

      Νέα ελπίδα για τα παιδιά με γλοίωμα χαμηλού βαθμού: Έγκριση για μια καινοτόμο στοχευμένη θεραπεία στην Ευρώπη

      18/05/2026

      Χοληστερίνη: Ένας στους πέντε μπορεί να έχει αυτόν τον απρόσμενο παράγοντα κινδύνου χωρίς να το γνωρίζει

      15/05/2026

      Μπορούν τα «μαγικά μανιτάρια» να χρησιμοποιηθούν ως φάρμακα για την κατάθλιψη;

      15/05/2026

      Καμία σαφής σύνδεση μεταξύ της χρήσης αντικαταθλιπτικών κατά την εγκυμοσύνη και του αυτισμού στα παιδιά

      15/05/2026
    • Πολιτικη Υγειας

      Σε φάση υλοποίησης τρία ευρωπαϊκά διαπεριφερειακά έργα ψηφιακής υγείας για ηλικιωμένους και νεογνά στη Θεσσαλονίκη

      21/05/2026

      «Συμμετέχω γιατί έχω γνώση»: Το εθνικό σχέδιο για την ποιοτική «απογείωση» των κλινικών μελετών στην Ελλάδα

      20/05/2026

      Μ. Θεμιστοκλέους: Το ΕΣΥ επανακτά την ελκυστικότητά του για τους νέους γιατρούς – Όλες οι αλλαγές σε προσλήψεις, αναμονές και υποδομές

      19/05/2026

      Κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας για την ενίσχυση και τον εκσυγχρονισμό του συστήματος υγείας

      06/05/2026

      ΠΑΣΟΚ: Η «ψυχιατρική μεταρρύθμιση» αποδυνάμωσε τις δημόσιες δομές ψυχικής υγείας

      06/05/2026
    • Ασθενεις

      Χρόνια δυσκοιλιότητα: Οι νέες κατευθυντήριες οδηγίες για την αντιμετώπισή της μέσω της διατροφής

      14/12/2025

      Triplex καρδιάς: Πότε είναι αναγκαίο – Ποια καρδιακά προβλήματα εντοπίζει

      29/11/2025

      Παιδικός διαβήτης: Σε ποια ηλικία εμφανίζεται – Ποια συμπτώματα εκδηλώνει

      23/11/2025

      Πεπτικό έλκος: Τα προειδοποιητικά συμπτώματα – Πότε γίνεται επικίνδυνο

      22/11/2025

      Μαγνητική τομογραφία καρδιάς: Σε ποιες περιπτώσεις τη συστήνουν οι γιατροί

      15/11/2025
    • Καινοτομια

      Hepatrat: Ευρωπαϊκή πατέντα για τη συμβολή του σε ασθενείς με λιπώδες ήπαρ

      04/02/2026

      Στρατηγική συνεργασία LAMDA Development- Ομίλου Ιατρικού Αθηνών για την ανάπτυξη ενός υπερσύγχρονου Healthcare Park

      18/12/2025

      BeeAutism: Οι Μέλισσες δημιουργούν για ένα γλυκό σκοπό

      16/12/2025

      Από τους εμφυτεύσιμους καταγραφείς καρδιακού ρυθμού στα wearables

      05/11/2025

      Νέα έκδοχα – νέος ορίζοντας: Τα «αόρατα» συστατικά που μπορεί να απογειώσουν την καινοτομία στα φάρμακα

      28/10/2025
    • Podcasts
    • Αφιερωματα
    ΕΓΓΡΑΦΗ
    Dailypharmanews
    Home » ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ » Γεωργιάδης για έρευνα Eurostat : «Πανηγυρίζουν οι έμποροι της μιζέριας» – Σφοδρή κριτική από την Αντιπολίτευση
    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Γεωργιάδης για έρευνα Eurostat : «Πανηγυρίζουν οι έμποροι της μιζέριας» – Σφοδρή κριτική από την Αντιπολίτευση

    21/08/2025Updated:22/08/20258 Mins Read
    Facebook Twitter WhatsApp
    Facebook Twitter LinkedIn WhatsApp
    Listen to this article

    Επίθεση στην αντιπολίτευση και συγκεκριμένα στα κόμματα του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Αριστεράς, αλλά και σε μερίδα ΜΜΕ, εξαπέλυσε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, υπεραμυνόμενος του ΕΣΥ, με αφορμή τα αποτελέσματα πρόσφατης έρευνας της Eurostat, η οποία  κατατάσσει την Ελλάδα στην τελευταία θέση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στην κάλυψη αναγκών ιατρικής περίθαλψης.

    Από την Αθηνά Γκόρου

    Η απάντηση του Υπουργού

    Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη, η έρευνα της Eurostat, η οποία δημοσιεύτηκε σε ελληνικά ΜΜΕ με τίτλους όπως «Χαστούκι για τον Άδωνι», προκάλεσε πανηγυρισμούς σε αυτούς που ο υπουργός  χαρακτήρισε «έμπορους της μιζέριας». Ο ίδιος, μέσω ανάρτησής του, υποστηρίζει ότι ο δείκτης της Eurostat βασίζεται σε δημοσκοπικά και όχι σε συγκεκριμένα στοιχεία.

    «Δεν θα κάτσω να αντιδικήσω με κανέναν για την αξιοπιστία ενός δείκτη που έχει δημοσκοπικά και όχι συγκεκριμένα χαρακτηριστικά (πχ οι Έλληνες λένε ότι είναι οι πιο δυστυχισμένοι γενικώς στην ΕΕ σε άλλους σχετικούς πίνακες πάλι της Eurostat), διότι αυτό μετράει ο δείκτης και με αυτό θα αναμετρηθούμε», δήλωσε χαρακτηριστικά.

    Ο υπουργός, υπερασπιζόμενος την κυβερνητική πολιτική, ανέφερε πως το πρόβλημα δεν είναι νέο. Επεσήμανε πως η Ελλάδα βρίσκεται στην τελευταία θέση του συγκεκριμένου δείκτη και σε προηγούμενες χρονιές, όπως το 2022 και το 2019, τονίζοντας πως «σε αυτόν τον δείκτη πηγαίναμε χάλια πάντα». Ωστόσο, τόνισε ότι οι μεταρρυθμίσεις που έχουν γίνει στο σύστημα υγείας, όπως τα απογευματινά χειρουργεία, έχουν αρχίσει να αποδίδουν.

    Ο κ. Γεωργιάδης έδωσε και συγκεκριμένες απαντήσεις:

    • Πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας: «Στην Ελλάδα έχουμε πλήρη κάλυψη υπηρεσιών υγείας σε όλους, δεν καταλαβαίνω πώς κάποιος μπορεί να μην βρήκε υπηρεσίες υγείας, όσο οικονομικά αδύναμος και αν είναι, αυτό μου κάνει μεγάλη εντύπωση στην δημοσκόπηση».
    • Αναμονές: «Στις αναμονές το 2024 είχαμε τεράστιες πράγματι, ειδικά στα ψυχρά χειρουργεία, τώρα με τα απογευματινά τις έχουμε σχεδόν μηδενίσει».
    • Ιδιωτικές δαπάνες: Αναγνώρισε πως η Ελλάδα έχει τις μεγαλύτερες ιδιωτικές δαπάνες υγείας, αλλά σημείωσε πως υπάρχει μια μικρή βελτίωση από το 35% στο 33%, επιφυλασσόμενος να εξηγήσει σε μελλοντική ανάρτηση γιατί αυτός ο δείκτης «δεν είναι αναγκαστικά μόνον κακός».

    Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη

    Έσπευσαν να «πανηγυρίσουν» οι έμποροι της μιζέριας από τα αντιπολιτευόμενα κόμματα, έως και τα αντιπολιτευόμενα ΜμΕ (με πρώτα φυσικά του «φίλου» μου κ. Βαγγέλη) για την σημερινή ανακοίνωση της @EU_Eurostat «για τις ανικανοποίητες ανάγκες στην Υγεία για τις Χώρες της ΕΕ για το 2024» στον οποίο δείκτη δυστυχώς η Ελλάδα βρίσκεται σε εξαιρετικά χαμηλή θέση (στην χειρότερη με διαφορά για να είμαι ακριβής). «Χαστούκι για τον Άδωνι» ο τίτλος μερικών άρθρων, ανακοινώσεις των κομμάτων Σύριζα, Νέας Αριστεράς κλπ δεν θα κάτσω να αντιδικήσω με κανέναν για την αξιοπιστία ενός δείκτη που έχει δημοσκοπικά και όχι συγκεκριμένα χαρακτηριστικά (πχ οι Έλληνες λένε ότι είναι οι πιο δυστυχισμένοι γενικώς στην ΕΕ σε άλλους σχετικούς πίνακες πάλι της Eurostat), διότι αυτό μετράει ο δείκτης και με αυτό θα αναμετρηθούμε. Πάμε όμως από την αρχή, ήμασταν ποτέ σε καλύτερη θέση από την τελευταία με διαφορά, σε αυτόν τον δείκτη και τώρα επί Άδωνι πέσαμε; Εδώ ο αντίστοιχος δείκτης για το 2022 https://ec.europa.eu/eurostat/web/products-eurostat-news/w/ddn-20231211-1 τελευταίοι με διαφορά. Βρήκα και για το 2019 επίσης τελευταίοι με διαφορά κλπ γενικά σε αυτόν τον δείκτη πηγαίναμε χάλια πάντα και είμαστε και για το 2024 επίσης χάλια. Δεν το λέω ως δικαιολογία, διότι δεν μου αρέσουν, το αναφέρω ως γεγονός. Ισχυρίζομαι λοιπόν ότι όλες μας οι μεταρρυθμίσεις, που σημειωτέον γίνονται διότι πιστεύαμε ότι το σύστημα όπως λειτουργούσε δεν λειτουργούσε σωστά αλλιώς γιατί να το αλλάξουμε; έχουν αρχίσει να αποδίδουν καρπούς και του χρόνου στην επόμενη ανακοίνωση της Eurostat θα είμαστε -και βάζω και στοίχημα- καλύτερα. Εδώ θα είμαστε καλώς εχόντων των πραγμάτων και θα το δούμε. Αλλά οφείλω και ορισμένες απαντήσεις: Α) στην Ελλάδα έχουμε πλήρη κάλυψη υπηρεσιών υγείας σε όλους, δεν καταλαβαίνω πώς κάποιος μπορεί να μην βρήκε υπηρεσίες υγείας, όσο οικονομικά αδύναμος και αν είναι, αυτό μου κάνει μεγάλη εντύπωση στην δημοσκόπηση. Β) στις αναμονές το 2024 είχαμε τεράστιες πράγματι, ειδικά στα ψυχρά χειρουργεία, τώρα με τα απογευματινά τις έχουμε σχεδόν μηδενίσει. Γ) ως προς τις μεγάλες ιδιωτικές δαπάνες υγείας πάντα είχαμε τις μεγαλύτερες σε ποσοστό, φέτος έχουμε πάει ελαφρώς καλύτερα από το 35% στο 33% αλλά δεν είναι αυτός ο δείκτης αναγκαστικά μόνον κακός. Θα το εξηγήσω σε επόμενη μου ανάρτηση γιατί.

    Έσπευσαν να «πανηγυρίσουν» οι έμποροι της μιζέριας από τα αντιπολιτευόμενα κόμματα, έως και τα αντιπολιτευόμενα ΜμΕ (με πρώτα φυσικά του «φίλου» μου κ. Βαγγέλη) για την σημερινή ανακοίνωση της @EU_Eurostat «για τις ανικανοποίητες ανάγκες στην Υγεία για τις Χώρες της ΕΕ για το…

    — Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) August 20, 2025

    Αντιδράσεις της Αντιπολίτευσης σχετικά με την έρευνα της Eurostat

    Η δημοσίευση της έρευνας της Eurostat, η οποία κατατάσσει την Ελλάδα στην τελευταία θέση της ΕΕ όσον αφορά την κάλυψη των ιατρικών αναγκών, προκάλεσε άμεση και σφοδρή αντίδραση από τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

    Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Κώστας Τσουκαλάς, χαρακτήρισε την Ελλάδα «ουραγό» σε ευρωπαϊκό επίπεδο υπηρεσιών υγείας, αναφερόμενος σε πρόσφατη έρευνα. Ο ίδιος σημείωσε ότι «ο ευρωπαϊκός μέσος όρος είναι 3,6% και εμάς είναι 21,9%», υπογραμμίζοντας ότι η χώρα μας εμφανίζει γεωμετρική αύξηση σε σχέση με τον μέσο Ευρωπαίο.

    Τόνισε ότι αυτή η κατάσταση δημιουργεί «τεράστιο κοινωνικό ζήτημα», καθώς πολλοί πολίτες δεν έχουν πρόσβαση στη φροντίδα που χρειάζονται. Παράλληλα, σχολίασε ότι ενώ η κυβέρνηση παρουσιάζει την εικόνα ικανοποίησης των πολιτών, τα ίδια τα στοιχεία την διαψεύδουν, υποστηρίζοντας ότι «έχει τεράστια διαφορά το να μη δηλώνω ικανοποιημένος από το σύστημα υγείας από το να μη λαμβάνω καν φροντίδα από αυτό».

    Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, μέσω του εκπροσώπου του, Κώστα Ζαχαριάδη, κατηγόρησε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για «ψέμα και προπαγάνδα». Ο Ζαχαριάδης αναφέρθηκε συγκεκριμένα στο στοιχείο ότι το 21,9% των Ελλήνων με ανάγκη για ιατρική φροντίδα δεν μπόρεσε να την λάβει, σε αντίθεση με τον ευρωπαϊκό μέσο όρο που είναι μόλις 3,6%. Αυτό, όπως υποστήριξε, έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την ανάρτηση του πρωθυπουργού, ο οποίος είχε δηλώσει ότι 3 στους 4 πολίτες είναι ικανοποιημένοι με την περίθαλψη στα δημόσια νοσοκομεία.

    Η Ελλάδα βρίσκεται στην πρώτη θέση στην Ευρωπαϊκή Ένωση σε ποσοστό πολιτών που δήλωσαν πως ΔΕΝ έλαβαν την απαραίτητη ιατρική φροντίδα το 2024, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Eurostat. Το 21,9% των Ελλήνων που είχαν ανάγκη από ιατρική εξέταση ή θεραπεία ανέφεραν ότι δεν… pic.twitter.com/u8TglZAJyO

    — Costas Zachariadis (@CZachariadis) August 20, 2025

    Από την πλευρά της, η Νέα Αριστερά χαρακτήρισε την πρωτιά της Ελλάδας στην υγειονομική ανισότητα ως «ντροπιαστική». Σε ανακοίνωσή της, τόνισε ότι τα στοιχεία της Eurostat επιβεβαιώνουν την «διαλυτική πολιτική της ΝΔ στη δημόσια υγεία» και την κυβερνητική επιλογή να επενδύει στην επικοινωνία. Η Νέα Αριστερά έδωσε έμφαση στην ανισότητα, σημειώνοντας ότι το 6% των πολιτών σε κίνδυνο φτώχειας έμεινε χωρίς φροντίδα και ότι η Ελλάδα έχει τη μεγαλύτερη ανισότητα στην ΕΕ μεταξύ φτωχών και μη φτωχών.

    Η κλιμάκωση της πολιτικής αντιπαράθεσης

    Η συγκεκριμένη έρευνα της Eurostat ήρθε να προστεθεί σε μια σειρά ανακοινώσεων και αντιπαραθέσεων που είχαν προηγηθεί, με αφορμή τον θετικό απολογισμό που είχε παρουσιάσει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, για τα αποτελέσματα των SMS αξιολόγησης των υπηρεσιών του ΕΣΥ, γράφοντας χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων, ότι το Εθνικό Σύστημα Υγείας  αλλάζει και «βήμα – βήμα γίνεται πιο ανθρώπινο και αποτελεσματικό».

    Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής σχολίασε πως «οι πολίτες αξίζουν αλήθεια, όχι άλλο καμουφλάζ της αποτυχίας», κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι επιχειρεί να μετατρέψει μια «ανησυχητική καταγραφή της πραγματικότητας σε εργαλείο επικοινωνιακής αυτοδικαίωσης». Τόνισε ότι η κυβέρνηση «αποκρύπτει τα πιο κρίσιμα και ανησυχητικά στοιχεία», όπως το ότι 4 στους 10 ασθενείς δήλωσαν πως δεν είχαν επαρκή νοσηλευτική φροντίδα και ότι σχεδόν 1 στους 3 δεν έλαβε καμία ενημέρωση για κοινωνικές παροχές.

    Το ΚΚΕ χαρακτήρισε την προσπάθεια του πρωθυπουργού να παρουσιάσει μια «ωραιοποιημένη εικόνα για ένα ”ανθρώπινο ΕΣΥ”» ως προκλητική. Επικέντρωσε την κριτική του στις ιδιωτικές πληρωμές, τα «απογευματινά χειρουργεία» ως μηχανισμό ιδιωτικοποίησης και τις «αξιολογήσεις μέσω SMS» ως «επικοινωνιακή απάτη».

    Τέλος, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σωκράτης Φάμελλος, απαντώντας στην ανάρτηση του πρωθυπουργού, ανέφερε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσπαθεί να δικαιολογήσει την «απαξίωση της δημόσιας Υγείας» και το σχέδιο ιδιωτικοποίησης του ΕΣΥ. Έθεσε ερωτήματα σχετικά με τις μεγάλες ιδιωτικές πληρωμές των Ελλήνων για την υγεία, την υποστελέχωση του συστήματος με 6.500 κενές θέσεις ιατρών και 20.000 νοσηλευτών και αναφέρθηκε σε εικόνες όπως τα ράντζα, την υποστελέχωση του ΕΚΑΒ και τις παραιτήσεις των γιατρών.

    Τι έδειξε η έρευνα της Eurostat

    Η ανάλυση της Eurostat, η οποία δημοσιεύτηκε εχθές 20 Αυγούστου και αφορά στο 2024,, αποκαλύπτει ότι η Ελλάδα βρίσκεται στη χειρότερη θέση στην Ευρώπη ως προς τις ανικανοποίητες ανάγκες ιατρικής περίθαλψης. Οι λίστες αναμονής, το υψηλό κόστος, αλλά και οι κοινωνικές ανισότητες (εισόδημα, εκπαίδευση, φτώχεια) επιβαρύνουν δυσανάλογα τους πολίτες.

    Το 2024, η Ελλάδα κατέγραψε το υψηλότερο ποσοστό ανεκπλήρωτων αναγκών για ιατρική εξέταση ή θεραπεία στην Ευρωπαϊκή Ένωση, με 13,4% επί του συνολικού πληθυσμού και 21.9% επί του πληθυσμού που χριάστηκε περίθαλψη (μεταξύ των ατόμων ηλικίας 16 ετών και πάνω) με δεύτερη την Φινλανδία με 12.4% και έναντι ποσοστών που κυμαίνονταν από 0,2% στην Κύπρο και 0,7% στη Μάλτα. Όσον αφορά τους οργανωτικούς λόγους, όπως το κόστος, η απόσταση ή οι λίστες αναμονής, το ποσοστό στην Ελλάδα έφτασε το 12,1%. Το κόστος της ιατρικής περίθαλψης ήταν ο συχνότερος συγκεκριμένος λόγος για ανεκπλήρωτες ανάγκες, τοποθετώντας την Ελλάδα στην ίδια ομάδα με χώρες όπως το Βέλγιο, η Βουλγαρία, η Γαλλία, η Ιταλία, η Κύπρος και η Ρουμανία.

    Η Ελλάδα ήταν το πιο σαφές παράδειγμα χώρας με μεγάλο ηλικιακό χάσμα στις ανεκπλήρωτες ανάγκες ιατρικής περίθαλψης, καθώς το ποσοστό για τα ηλικιωμένα άτομα (65 ετών και άνω) ήταν 24,3 ποσοστιαίες μονάδες υψηλότερο από ό,τι για τη νεότερη ηλικιακή ομάδα (16 έως 44 ετών). Επιπλέον, το πρότυπο όπου το υψηλότερο ποσοστό ατόμων με ανεκπλήρωτες ανάγκες ήταν μεταξύ εκείνων με χαμηλότερο επίπεδο εκπαίδευσης ήταν ιδιαίτερα εμφανές στην Ελλάδα. Η χώρα, μαζί με τη Ρουμανία, ξεχώρισε με τις υψηλότερες ανισότητες μεταξύ ατόμων που κινδυνεύουν από φτώχεια και εκείνων που δεν κινδυνεύουν. Ειδικότερα, το 32,3% των ατόμων στην Ελλάδα που κινδύνευαν από φτώχεια και είχαν ανάγκες για ιατρική περίθαλψη ανέφεραν ανεκπλήρωτες ανάγκες, ποσοστό 12,7 μονάδες μεγαλύτερο από το αντίστοιχο των ατόμων που δεν κινδύνευαν (19,6%).

    Το άρθρο ενημερώθηκε στις 21/08/2025 με νεότερες πληροφορίες σχετικά με τις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης

    Eurostat Αδ. Γεωργιάδης ΕΣΥ
    Share. Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp

    προσφατα αρθρα

    Επίσκεψη Μητσοτάκη στο υπό ανέγερση Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης ΙΣΝ

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Φρ. Παπασύρης για ελλείψεις φαρμάκων: Ο φαρμακοποιός shock absorber χωρίς καμιά θεσμική αναγνώριση ή αποζημίωση

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Νοσοκομείο Λήμνου: Όταν η υποστελέχωση των νησιωτικών δομών βαφτίζεται «κανονικότητα»

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Ο Άδ.Γεωργιάδης ζήτησε την απομάκρυνση αναισθησιολόγου από το ΕΣΥ γιατί ζήτησε φακελάκι

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σε φάση υλοποίησης τρία ευρωπαϊκά διαπεριφερειακά έργα ψηφιακής υγείας για ηλικιωμένους και νεογνά στη Θεσσαλονίκη

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Μυωπία: Μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις δημόσιας υγείας του 21ου αιώνα

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Το Λονδίνο θα διαθέσει 23 εκατ ευρώ για να βοηθήσει να μην εξαπλωθεί περαιτέρω ο Έμπολα στη ΛΔ Κονγκό

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    ΠΟΥ: Γιατί ο πλανήτης είναι σήμερα πιο απροστάτευτος απέναντι σε μια νέα πανδημία 

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Δόμνα Μιχαηλίδου: «Στην Αίγινα τα σχολικά γεύματα φτάνουν πλέον σε όλα τα δημοτικά σχολεία, με ποιότητα, φροντίδα και ασφάλεια»

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Ανακοίνωση των εργαζομένων στο ΨΝΑ μετά τον θάνατο ασθενούς

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Εγκαινιάστηκε το νέο ΤΕΠ του νοσοκομείου “Γεννηματάς” από τον υπουργό Υγείας, Αδωνι Γεωργιάδη

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Νοσοκομειακοί γιατροί Θεσσαλονίκης: «Οι νέες προσλήψεις στο ΕΣΥ δεν καλύπτουν ούτε τα μισά κενά»

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Μειώνεται η πρόσβαση στα νέα φάρμακα στην Ευρώπη: 619 ημέρες περιμένουν οι Έλληνες ασθενείς για νέες θεραπείες

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Εκτιμήσεις από συνέδριο στη Μ. Βρετανία ότι οι ελλείψεις φαρμάκων θα επιδεινωθούν λόγω του πολέμου ΗΠΑ-Ιράν

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    «Συμμετέχω γιατί έχω γνώση»: Το εθνικό σχέδιο για την ποιοτική «απογείωση» των κλινικών μελετών στην Ελλάδα

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Πώς μπορούμε να προστατευτούμε από τα δαγκώματα φιδιών – Φθίνουσα η πληθυσμιακή τους πορεία

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Η συστηματική άσκηση «κλειδί» για ποιοτικό ύπνο, λιγότερο στρες και καλύτερη υγεία

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Επισκέψεις του Γ. Πατούλη σε νοσοκομεία της Αττικής – Προτεραιότητα η αναβάθμιση του συστήματος υγείας

    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    Μη χασετε
    ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Επίσκεψη Μητσοτάκη στο υπό ανέγερση Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης ΙΣΝ

    21/05/20264 Mins Read
    Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφτηκε το μεσημέρι το εργοτάξιο όπου κατασκευάζεται το Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης ΙΣΝ

    Φρ. Παπασύρης για ελλείψεις φαρμάκων: Ο φαρμακοποιός shock absorber χωρίς καμιά θεσμική αναγνώριση ή αποζημίωση

    21/05/2026

    Νοσοκομείο Λήμνου: Όταν η υποστελέχωση των νησιωτικών δομών βαφτίζεται «κανονικότητα»

    21/05/2026

    Ο Άδ.Γεωργιάδης ζήτησε την απομάκρυνση αναισθησιολόγου από το ΕΣΥ γιατί ζήτησε φακελάκι

    21/05/2026
    Ροη Ειδησεων
    • Επίσκεψη Μητσοτάκη στο υπό ανέγερση Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης ΙΣΝ
    • Φρ. Παπασύρης για ελλείψεις φαρμάκων: Ο φαρμακοποιός shock absorber χωρίς καμιά θεσμική αναγνώριση ή αποζημίωση
    • Νοσοκομείο Λήμνου: Όταν η υποστελέχωση των νησιωτικών δομών βαφτίζεται «κανονικότητα»
    • Ο Άδ.Γεωργιάδης ζήτησε την απομάκρυνση αναισθησιολόγου από το ΕΣΥ γιατί ζήτησε φακελάκι
    • Σε φάση υλοποίησης τρία ευρωπαϊκά διαπεριφερειακά έργα ψηφιακής υγείας για ηλικιωμένους και νεογνά στη Θεσσαλονίκη
    Αναζητηση
    Μεινετε σε επαφη
    • Facebook
    • YouTube
    • Vimeo
    • LinkedIn
    Ταυτοτητα
    Ταυτοτητα

    Menu
    • Αρχική
    • Πολιτική cookies
    • Πολιτική απορρήτου
    • Πνευματική Ιδιοκτησία
    • Επικοινωνία
    © 2026 Dailypharmanews. Designed by Dailypharmanews.
    • Αρχική
    • Πολιτική cookies
    • Πολιτική απορρήτου
    • Πνευματική Ιδιοκτησία
    • Επικοινωνία

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.