Η Τεχνητή Νοημοσύνη θα πρωταγωνιστεί σε όλες σχεδόν τις εργασίες του συνεδρίου.

Η Εταιρεία Νοσημάτων Θώρακος Ελλάδος (ΕΝΘΕ) διοργανώνει το 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νοσημάτων Θώρακος στις 16-18 Μαΐου 2024, στο ξενοδοχείο Hyatt Regency, στη Θεσσαλονίκη. Στο επίκεντρο του συνεδρίου η Τεχνητή Νοημοσύνη, εξερευνώντας νέες εφαρμογές στην πρόληψη, διάγνωση, και αντιμετώπιση πνευμονικών παθήσεων.

Τα τελευταία χρόνια, η αλματώδης ανάπτυξη της Τεχνητής Νοημοσύνης (ΤΝ) και η εφαρμογή της σε όλες σχεδόν τις επιστήμες, ιδίως στην ιατρική, δημιούργησε επανάσταση στη γνώση σε όλες τις ειδικότητες, κατ’ επέκταση και στην πνευμονολογία.

Η ΕΝΘΕ, στο 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο, πρωτοπορεί για ακόμα μια φορά φέρνοντας «το μέλλον στο παρόν». Η Τεχνητή Νοημοσύνη θα πρωταγωνιστεί σε όλες σχεδόν τις εργασίες του συνεδρίου. Επιφανείς επιστήμονες και ειδικοί σε θέματα ΤΝ από Ελλάδα και εξωτερικό θα εισαγάγουν νέες έννοιες, νέες τεχνικές, προληπτικές, διαγνωστικές και θεραπευτικές, και φιλοσοφικά διλήμματα που θα προκύψουν στο άμεσο μέλλον από την καθημερινή εμπλοκή της ΤΝ στη διαχείριση του ασθενούς.

Ταυτόχρονα, στο 7ο Πανελλήνιο συνέδριο της ΕΝΘΕ θα συζητηθούν οι τρέχουσες εξελίξεις σε όλα τα νοσήματα του αναπνευστικού από ειδικούς, όπως τα αποφρακτικά, οι λοιμώξεις, ο καρκίνος του πνεύμονα και οι διάμεσες πνευμονοπάθειες.

Share.
Exit mobile version